Poradna Samsung PS51D570

Autor: | Vloženo: 10.12.2011 000 00:57 | Témata: Poradna Samsung PS51D570

Asi jsem natvrdlej, ale nejede mi 3D z externího zdroje.

Mám nějaké 3D filmy na HD, v notebooku i na flashce, filmy jsou ji ve 3D a to tak, že je to evidentní již při zpuštnění - tedy obraz je klasicky zvojený Nasadím brýle, aktivuji je - spáruji z TV a nic.....žádné 3D se nekoná. Kdyý pustím ve 2D film normální a zapnu si 2D na 3D, tak jede v pořádku. Čím to je?? Musí být nějaký předepsaný zdroj nebo formát 3D, aby mi stačilo nasadit brýle a fungovat?,,, Už si nevím rady, Mám aktivní TV 3D, tedy tuto, aktivní brýle Samsung 3050 , ale nic.

  • modla

    modla

    10. prosince 2011

    Dobry den, kdyz si pustite 3D film (SBS, side by side), zmacknete na ovladaci tlacitko 3D a vyberte typ 3D, tedy SBS, pote by vam obraz jiz nemel bezet vedle sebe ale prekryvat se a byt "rozmazany" v tom momente si zapnete 3D bryle a melo by to fungovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • dmecek

      10. prosince 2011 - dmecek

      Díky, již jsem zjistil, že stahovat 3D filmy nemá smysl. Zdrojem musí být BluRay mkv formát, jinak to nepojede. Je to tak??? Nebo se dají stáhnout filmy z netu tak, aby mi to hrálo?? Děkuji.


    • modla

      10. prosince 2011 - modla

      filmy na Bluray disku a mkv format je troku neco jineho, kazdopadne si myslim ze pro kvalitni 3D urcite potrebujes 3D film v mkv formatu, ktery muzes stahnout treba na uloz.to nebo warez... jinak potrebujes holt 3D prehravac a bluray disk.
      Osobne jsem na sve televizi zkousel jenom mkv, ale je mozny ze televize umi pretvorit z 2D do 3D i jiny zdroj videa (divx), ale kvalita asi nebude nic moc.


    • dmecek

      10. prosince 2011 - dmecek

      Tak ted už tomu nerozumím....já neřeším převod z 2D na 3D, ten mi jede v pohodě, já řeším to,jaký formát,z jakého zdroje pustit do TV, abych jel ve 3D. Přesněji - musím mít přehrávač nebo stačí z ext.hadru....jaký typ formátu(mkv, hd, avi,divix...) potřebuji..atd.


    • modla

      10. prosince 2011 - modla

      Ja jsem tam omylem zminil prevod formatu protoze jsem jeste jine 3d filmy nez v mkv nenasel.

      Takze co se tyce mich zkusenosti, neni problem si pustit 3D film. Potrebujete mit film v mkv formatu a ve 3D (SBS, side by side), pokud ho mate na disku, staci pripojit disk pres USB, televize dokaze tento format prehravat sama.
      Potom staci pri prehravani filmu zapnout 3d funkci televize (3D tlacitko na ovladaci) zvolit 3D tedy SBS, zapnout si bryle a film sledujete ve 3D.

      Takhle to mam odzkousene a funguje to. Kvalita je velice dobra, lepsi jak v kine :)


    • dmecek

      10. prosince 2011 - dmecek

      Super, jasan. Musím sehnat jen ty filmy v uvedeném formátu a to bude asi na netu složité..ach jo...je to pro děti, mně je to jedno. Ale ony....


    • modla

      10. prosince 2011 - modla

      Filmy se shaneji hur, ale da se. Jak sem zminoval vyse bud warez nebo uloz.to, popripade i jinde, tady bych doporucoval mrknout na nejaka fora, nebo se zeptat nejakeho kamarada...

      Kazdopadne jakmile mate 3D film v mkv formatu, tak samotne pokoukanicko je parada. Osobne doporucuji film Tron: Legacy 3D, To je ve 3D plus DTS zvuk paradni zazitek, ale pro deti to moc neni :)


    • dmecek

      10. prosince 2011 - dmecek

      A lze link???


    • modla

      10. prosince 2011 - modla

      Sem bych nerad neco daval, co se tyce warezu, tak tam musite byt vetsinou registrovany. Jinak pokud vim tak uloz.to je stale legalni. Jinak poradim akorat hledat pres seznam nebo google, urcite neco najdete.


    • Mirek

      26. prosince 2011 - Mirek

      dobry den.
      ohledně tech filmu ve 3d a fuul HD kvalitu ve formatu mkv bych doporučil cztorrent.


  • Ondřej

    Ondřej

    13. února 2012

    Ahoj všem,
    udělal sem si radost a pořídil si 3D TV + 3D blu-ray kino...
    Už to mám cca 2měsíce a viděl sem pouze jeden film (na vlásku) rozhodně to stojí za to a snažím se řešit další, ale ikdyž seženu vždy jen formát MKV a nebylo jich málo...nepustím to už tak jak to má být!!!

    Dávám si ty filmy na pevný disk který můžu připojit jak k TV tak i ke KINU a jelikož sem už fakt nasranej jak to vlastně dobře pokaždé a napoprvé pustit chci se zeptat zda vás nenapadá něco?
    To sem se taky naštval a jel do krámu a koupil 40min dlouhý podmořský svět orig. za 500kč a myslel sem, že mě trefí když mám téměř stejný problém a to je hrozné barvy...atd!!! K tomu orig.sem ale našel uvnitř ty papírové brýle a pokud se na to kouká pouze s nima což nejde tak to si za 500kč dělají prdel ne:):)

    Četl sem jak píšete o zapínání brýlí a já dostal několik párů orig.k té sestavě a jsou jednoduché bez zapínání,,,,?
    Ale chyba je netuším kde, protože jak sem psal film mam jeden co jede bez problémů a dnes se mi podařil jeden krátký klip a je to nádhera!!!

    děkuji za radu

    ahoj

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.