Poradna LG 43LF630V

Autor: | Vloženo: 06.07.2015 000 21:19 | Témata: Poradna LG 43LF630V

42LB650V nebo tuhle?

Dobrý den,
váhám, do čeho jít. Je lepší stihnout ještě koupit starší model? Jde mi hlavně o poměr cena/výkon. 42LB650V sice je starší, ale je to prý vyšší level. Říkali mi, že nová má sice lepší systém, ale zase prý stará má lepší obraz - hlavně, že má ostřejší obraz při pohybu, protože je skutečně 100hertzová a ta nová je prý jen 50 hertzová se simulací 100 hertzové či co, že to tam není prostě tak ostré při tom pohybu jako je sport nebo akční film.
Systém, řekl bych, nepotřebuji. Záleží mi především na obrazu. Obraz, taky aby hrála hodně formátů z flešky a harddisku, aby si nemusel pořizovat nějaké multimediální centrum. Tak myslím, že stará asi lepší, co myslíte?
Měl jsem plazmu od Panasonicu a s tou jsem byl nadmíru spokojen.
Nebo něco třeba zcela jiného? Ta stará má celkem dost recenzí a vychází vcelku dobře. Nová recenze nemá. Zase na té první stránce v TOP20 je daleko více Samsungů a některé Panasonicy, ale Panasonic ty obrazovky prý nevyrábí už tak jako plazmy, ale od LG se právě nechá zásobovat. Ten Samsung je lepší? Nebo i jiné značky - Sony, Philips (Philips prý obraz perfektní, ale na ovládání si lidi stěžujou - to bych snad překousl a zase se mi líbí ten jejich Ambilight - budu koukat primárně večer a v noci, tak tam se to hodí perfektně) ? V čem je tato nebo ta 42LB650V lepší než ty ostatní?

Trochu hodně otázek :) , ale přece jen nekupuju TV každý rok

Děkuji

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.