Poradna LG 50PZ950

Autor: Anonym | Vloženo: 16.10.2011 000 20:26 | Témata: Poradna LG 50PZ950

Anonym

Chtěl bych poprosit o objektivní názor na tuto TV

Uvažuji o koupi tohoto modelu TV, měla by to být modelová řada 2011, TV bych používal hlavně na satelitní příjem DIGI TV a sledování filmů ve FULL HD a také ve 3D + hraní her PS3. Proto bych se chtěl zeptat na kvalitu obrazu jak ve 2D tak 3D, sledování sportovních přenosů ( jak zvládá vykreslovat scény rychlých záběrů a funkčnost vybavení této TV. Předem děkuji

  • madkam

    madkam

    16. října 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Co se obrazové kvality týče, není opravdu co vytknout. Bohužel obrazová kvalita vysílání DIGI TV je z dostupných satelitních operátorů (UPC, CS LINK, SKYLINK) asi nejhorší,takže ani sebelepší TV stím moc nedokáže. Takže sport ČT4 spíš sledovat z DVB-T. Sledování filmů ve FULL HD a také ve 3D je suprovní. Hry do toho pouštím přes PC a žádný problém. Co se týče vybavení, zabudovaný přehrávač přehraje opravdu mnoho formátu včetně .mkv ve 3D. Díky WI-FI se nemusí pro přehrávaní hudby a mpeg filmů připojovat Flash disk ne externí HDD. Televize má zabudovaný internetový prohlížeč, který ale nepodporuje flash pro přehrávání videí na netu. (pro modelovou řadu 2012 by už měl být a snad vydají i aktualizaci pro modely 2011, zatím mi z LG podpory nejsou schopni upřesnit kdy, jinak aktualizace vycházejí velmi často ). Televize má v sobě Prémiové aplikace, které umí přehrát videa z Youtube, iConcert atd.Taky je škoda, že k TV není možnost připojit klávesnici, pro pohodlnější psaní web. adres, je to TV a ne počítač. Jinak LG se teď snaží spíš propagovat TV bez aktivních 3D brýlí,( jejich řada Cinema 3D LCD/LED TV) co jsem měl ale možnost vyzkoušet, tak z aktivních brýlí mi přijde 3D efekt více znatelný. Za sebe tuto televizi doporučuji.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.