Poradna Panasonic TX-P50ST30

Autor: | Vloženo: 08.08.2012 000 09:53 | Témata: Poradna Panasonic TX-P50ST30

Otázka na 3D u této televize

Jsem úplný laik a zajímá mě jak je to s 3D u této televize, co můžu sledovat ve 3D? Někdo tvrdí že se to dá přepnout na 3D a můžu sledovat ve 3D vše (samozdřejmě s brýlemi) a někdo, že jenom filmy natočené a vysílané ve 3D a někdo, že musím si pouště přes DVD film ve 3D a pak mi to teprve půjde tak sledovat, tak teď nevím.

  • 68

    68

    8. srpna 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tato TV umí převod z 2D na 3D. Ovšem jenom některé pořady nebo filmy budou opravdu ve 3D. Nelze dopředu říci které. Převod z 2D na 3D je zatím de facto obchodní lákadlo. Rozhodně se to nedá vůbec srovnat s pořady nebo filmy natočenými ve 3D. A i tam jsou rozdíly, záleží na tom, jak kvalitně je film ve 3D zpracován. Suveréně nejlepší jsou přírodopisné filmy, potom filmy či pohádky pro děti. Mluvím o filmech z internetu, jsou většinou v mkv formátu, ten většina 3D TV umí. Na internetu jich je celá řada, spousta jich je mluvená v češtině. Jsou potom uložené na externím HDD, které se připojí přes USB. Některé TV vyžadují velikost HDD větší než 40-160GB. Lepší je koupit HDD 2,5" o minimální velikosti 500-1000GB, filmy z internetu jsou dost velké, většinou 3,5 gb-15GB. Film z klasického DVD přehravače bude možno jenom převést z 2D na 3D. Filmy natočené ve 3D se musí přehrávat v Blu Ray přehrávači a ten musí umět 3D. Ty úplně levné to někdy neumí. Ovšem 3D film na Blu Ray disku, přehrávaný v kvalitním Blu Ray přehrávači to je pohádka. Čili pro 3D filmy je potřeba buď Blu Ray 3D přehravač a filmy na Blu Ray discích (to je nejlepší pro laiky), a nebo (což je levnější, ale pozor!, na to je potřeba mít určité znalosti, bez dostatečných znalostí laikům nedoporučuji) koupit 2,5" HDD a filmy stáhnout z internetu. Pokud zvolíte tuto možnost, vyplatí se přikoupit multimediální centrum PHILIPS HMP3000 (levné, ale nejlepší), ke kterému se HDD připojí a MMC se zapojí do TV. Bez MMC v některých TV některé filmy bez softwarové úpravy nefungují. S MMC fungují všechny a není třeba je upravovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Marcel Bahník

      4. září 2012 - Marcel Bahník

      chtěl bych se zeptat..k čemu vlastně přímo to multimediální centrum slouží a co je MMC ?? díky za info..


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    8. srpna 2012

    Dobrý den,
    tento model se cca 1 rok již nevyrábí jeho novějšího a lépe vybaveného nástupce naleznete zde http://www.oscom.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.