Podobné produkty
Plně splnil moje očekávání
, zakoupeno v CZC by Allegro
spolehlivst
Popis produktu
Technologiemi nabitý televizor společnosti Philips vám nabídne dechberoucí obrazovou podívanou. Chlubí se vysokým 4K rozlišením, podporou HDR10+ i Dolby Vision a Dolby Atmos. Těšit se tak můžete na obraz plný těch nejjemnějších detailů, vysoce živých barev a optimálně vyváženého jasu i kontrastu. Špičkové vybavení doplňují technologie Ambilight a Engine Philips P5 Perfect Picture, které se postarají o ještě lepší zážitek ze sledování. Televizor disponuje chytrým operačním systémem Saphi a virtuálním asistentem Alexa, jež vám zpříjemní jeho používání.
Nepřekonatelný obraz

Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Nepřekonatelný obraz

Pohlcující zážitek s technologií Ambilight

Podpora Dolby Vision a Dolby Atmos

Chytrý asistent vždy po ruce

Intuitivní a přehledný operační systém

Televize LED s rozlišením UHD (3840 x 2160 px). Úhlopříčka 55"/139 cm. Smart TV. Technologie HDR10+, Dolby Vision, Dolby Atmos, Ambilight. Index kvality obrazu 50. Typ tuneru DVB-C/T/T2/S/S2. Wi-Fi. Energetická třída A.
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Ambilight
- Direct LED
- Neuspokojivá kvalita obrazu
- SAPHI OS se nevyrovná Android TV
- Vynikající ostrý obraz
- velmi dobrý zvuk
- ambilight funguje bez problémů a vytváří při sledování televize zajímavou kulisu
- složitě vrstvené menu
- pomalá odezva televize na ovladač
- s dobrým zdrojom je obraz super
- zrkadlenie obrazovky väčšinou nefunguje
- opakovane treba pripájať na WLAN sieť v nádeji, že zafunguje zrkadlenie obrazovky
- Skvělý obraz
- Podsvícení led
- Vcelku jednoduchá instalace, krásný obraz
- Slabší zvuk. Chybí papírový návod - myslím podrobný. Na stránkách Philips jsem ho taky nenašel.
- Dobře cena
- kvalita za rozumnou cenu
Nedoporučuje produkt
Měnil jsem televizi za původní, ale zničenou, o třídu vyšší Sony LCD. Bohužel jsem nebyl spokojený s obrazovou kvalitou. Oproti Sony byly barvy dost nevýrazné (nepomohlo ani různé nastavení obrazu, které je v SAPHI OS bohaté na volby), ale vadil mně zejména velmi slabý detail, kdy objekty v obraze jakoby splývaly. Vyzdvihnout ale mohu Ambilight, který jiné značky nemají (neexistuje skutečně plnohodnotná náhrada třetí strany) nebo Direct LED technologie. Nízká cena však výše zmíněné nedostatky bohužel nedokázala ospravedlnit, a tak jsem nakonec televizi po pár dnech vrátil.
Doporučuje produkt
dobrá TV pre toho kto len spojí cez HDMI a pozerá SAT. zlá pre toho kto chce pravidelne zrkadliť obrazovku mobilu.
Doporučuje produkt
Horší kvalita zvuku . Chce to Sound Bar či domácí kino .
Zatím vyhovuje
, zakoupeno v CZC by Allegro