Poradna Samsung LE46C750

Autor: nakuphampl | Vloženo: 07.05.2011 000 10:15 | Témata: Poradna Samsung LE46C750

nakuphampl

nakuphampl

Televize od Samsungu

Dobrý den, řeším výběr nové TV. Vím, že chci Samsunga a že to bude úhlopříčka 46''. Rozhoduji se mezi: UE46C6000, LE46C650(670) a LE46C750. Je někdo, kdo by mi dokázal poradit? Před cca rokem jsem měl dle recenzí v ČR i ve světě vybranou LE46B750 - ta už teď skoro nikde není a i tam, kde je tak se cena pohybuje přes 30.000,- Rozhodl jsem se tedy spíš pro novější model. Logicky mi tedy vycházela jako nástupkyně LE46C750, ale nevím, jestli chci jít do 3D. Viděl jsem to naživo a nijak mě to neoslnilo. A nechtěl bych, aby mi to pak v TV způsobovalo problémy. O LEDce taky nevím, co si mám myslet. Někdo říká super, jiný, že až OLED je to pravý. Navíc jsem viděl v prodejně na LEDce obyčejné TV vysílání, ne v HD kvalitě a byla to hrůza. Nevím, jestli měli nějaký blbý příjem, ale téměř se na to nedalo dívat. TV budu používat převážně na koukání na pozemní digitální TV vysílání a sledování DVD. Chtěl bych k ní připojit i Playstation3. 3D bych pustil asi jen občas jako zpestření. Jako bonus bych bral připojení k netu, ale to můžu docela dobře řešit právě přes ten PS3. Předem díky za radu.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    9. května 2011

    Dobry den Tv LE46C750 mam doma kupoval jsem ji v unoru myslim a jsem velmi s ni spokojen. Co se tyce Tv musite vedet na co Tv budete pouzivat ja osobne ji pouzivam hlavne jako monitor a sem tam jako TV pripojeny mam k ni PC pres HDMI kabel a internet pres sitovy kabel a sleduji na ni prevazne filmy ve vysoke kvalite. Muzu rict za sebe ze obraz je perfektni. Co se tyce 3D je to sila zvyku zatim jsem ho moc nevyuzil ale odskousel a taky max. spokojenost. HD Tv programi mam jenom 3 a to CT HD, Nova HD a Prima HD s normalnim digitalnim vysilanim se HD neda srovnavat bohuzel ze zatim HD programu je tak malo. To jestli koupit LED nebo LCD zalezi ciste na vkusu ja osobne jsem si na flesh disk nahral film ve vysoky kvalite a zasel jsem do prodejny kde jsem zacal vyberat obraz co se me libil. Co se tyce Tv LE46C750 je ted za skvelou cenu s vysokym vybavenim alespon pro me. Pokud budete mit k Tv pripojeny PS3 tak predpokladam ze BD filmy budete taky koukat a tahle televize asi je skvela volba jak na hry sledovani filmu a ostatni zabavu kterou najdete na internetu pres samsung apps. Dale muzete sparovat Tv s domacim PC a vyber filmu pres spustit pres Tv ovladac. USB funkcne s podporou srt titulek a spousta kodeku ktere vyuzijete po pripojeni externiho HDD nebo Flesh disku a PS3. Na zaver by jsem jeste jednou dodal skvela cena, ostrej obraz a bohate vybaveni to je Samsung LE46C750. Ovsem je to muj nazor :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • nakuphampl

      9. května 2011 - nakuphampl

      Dobrý den. Díky moc za vyčerpávající odpověď. Stále čekám, jestli se ozve taky někdo z odborné veřejnosti a zkusí porovnat všechny zmíněné TV. Jak jsem psal, měl jsem před rokem vyhlédlou TV LE46B750 a byl to top všemožných recenzí. Myslel jsem, že s příchodem série "C" podstatně zlevní. Bohužel se tak nestalo a série "C" se pohyboval kolem 40 tisíc. Proto mě velmi překvapil ten výrazný cenový skok, až jsem pojal podezření, že v sobě skrývá nějaký problém. Poněkud jste mě uklidnil. Jedním z důvodů, proč jsem uvažoval o LE46B750 byla velká variabilita video formátů, které byla schopna přehrát. Pomalu a jistě se přikláním k této TV. Zvlášť, když jsem stejnou otázku položil u všech výše zmíněných TV a u LED TV mě pisatel od nákupu LED odrazoval. Ale jak píšete, může to být jen názor. :o))


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.