Poradna Samsung UE32D5500

Autor: Sejber | Vloženo: 18.12.2011 000 14:55 | Témata: Poradna Samsung UE32D5500

Sejber

Sejber

Prohlížení webových stránek

Dobrý den,
mám tuto televizi, ale nepřišel jsem na to, zdali je možné ná této televizi prohlížet webové stránky, jako třeba stream.cz. Pokud ano tak jak.
Wi-fi adaptér mám, a televize se připojena k internetu.

Děkuji

  • Luky FiRe

    Luky FiRe

    20. prosince 2011

    Tento model TV nedisponuje internetovým prohlížečem, tudíž www stránky nelze prohlížet.
    V případě serveru stream.cz lze je kontaktovat, zda neplánují vydat aplikaci pro Samsung Smart TV, která by se nainstalovala a poté bylo možné stream procházet podobně jako youtube, TopFun videopůjčovnu apod.

    Co se týče aplikace pro stream.cz či videoarchivy CZ Televizí, není problém vytvořit, sám bych to zkusil udělat, ale tuším, že není k dispozici API (http://cs.wikipedia.org/wiki/API) tudíž vytvořit nelze a pokud je API k dispozici potom to i tak není jednoduché kvůli autorským právům. (Přístup aplikace třetí strany) Tyto servery obvykle umožňují shlédnout videa "zdarma". Píšu zdarma v uvozovkách, protože tyto servery vydělávají pomocí reklamy, kterou by developer (Vývojář - aplikací, her apod.) do aplikace nedal. Poté by mohlo dojít ke konfliktu s daným serverem.
    Mohlo by dojít k dohodě - Aplikace by byla zpoplatněna, či by dostala aktualizaci ve které by se přidal reklamní proužek, reklama před přehráním videa.
    A nebo by k dohodě nedošlo a developer by čelil obvinění s porušení autorským práv.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.