Poradna Samsung UE40C8000

Autor: | Vloženo: 25.02.2011 000 10:37 | Témata: Poradna Samsung UE40C8000

USB

Dobrý den,u vstupu usb(HDD u televize,)ten první nahoře mě po připojení ex.disku že nejsem připojen,dám jej do druhého usb a jde to,kde je problém,děkuji.
Dále jde nahrávat ze satelitu přes připojení usb u televize a naladit to.PIP jde jen programy přes antení vstup,satelitní mě tam nejdou,děkuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    28. února 2011

    Dobrý den,

    Důvod, proč Vám HDD nejde z jednoho USB portu je ten, že TV má uzpůsobeno napájení HDD jen z jednoho USB portu. Do druhého USB portu připojíte max. flash disk.

    Ano, nahrávat můžete i ze satelitu.

    Funkce PIP je podporována jen z digitálního vstupu. Pokud máte satelit připojen přes SCART, pak Vám nemůže funkce PIP fungovat.

    S pozdravem Elektromedia

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Zdeněk

      2. března 2011 - Zdeněk

      Dobrfý den,funkce pip mě jde jen při nastavení televizoru na anténí vstup(tedy co přijímám signál přes anténu na střeše v digi signálu,přes satelit mě nejde(HOMECAST HS-3200 CIIR),kde je problém,přitom mám všechna připojení přes satelit(AV,KOMPONENTNÍ,HDMI),jestli to nenastavuji špatně,kde se nahrávání přes satelit zadává,jde nahrávat a sledovat jiný progam,děkuji


    • Zdeněk

      3. března 2011 - Zdeněk

      Já už nevím jak bych to vysvětlil,satelit je HD,připojen k televizi(UE 40 C 8000)přes HDMI i komponentní kabel,ex.disk mám připojený u tv v usb vstupu,nejdeani nahrávat ze satelitu,ani nefunguje PIP.


    • Anonymní uživatel

      4. března 2011 - Anonymní uživatel

      Dobrý den,

      Aby funkce PIP fungovala, musíte mít 2 digitální signály – např. signál ze satelitního příjmače přiopojeného k TV přes HDMI kabel a DVB-T signál.

      Aby Vám šlo nahrávat na HDD – je potřeba HDD naformátovat v televizi. Bohužel tím přijdete o možnost připojit HDD k PC, neboť PC tento HDD již nerozezná. Na daný HDD tedy budete moci nahrávat z TV a přehrávat nahrané pořady.

      Možnost nahrávání pořadů je možná pouze z vlastních tunerů televizoru nikoli z externího zařízení.

      S pozdravem Elektromedia


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.