Popis produktu
Televizory řady NU7192 přináší do vašich obýváků prvotřídní kvalitu obrazu na velké úhlopříčce za dostupnou cenu. Nejzajímavějším parametrem je bezpochyby ultrajemné rozlišení 4K UHD, které nabídne vašemu zraku přesně čtyřikrát detailnější obraz než běžný standard Full HD, takže ani na rozměrnější ploše televizoru nezaznamenáte jednotlivé obrazové body, ale pouze výsledný zážitek. Obsah v novém formátu naleznete po připojení k internetu například v některé ze světových služeb, k nimž se snadno dostanete díky intuitivnímu uživatelskému prostředí. K tomu přičtěte HDR vylepšující podání scén náročných na jas a kontrast, širokou škálu věrně zobrazených barev, skutečnou černou díky lokálnímu stmívání a mnohem více. Samozřejmostí je certifikace pro nový standard pozemního vysílání DVB-T2.
Nová úroveň detailů
Parametry produktu
Recenze
- Výhodou je Fast scan - automatické ladění Skylink, nelze však seřadit programy podle sebe, jejich seřazení je neměnně dáno
- podle mého názoru špatně zpracovaný informační, uživatelský systém, který nazývám "grafika" (nevím správný odborný název)
- Jasný obraz, dobrá cena, jednoduché ovládání.
Produkt je fajn
, zakoupeno v Elektro Spáčil
Nedoporučuje produkt
Pátým rokem vlastníme Smart TV Samsung UE40H5570 o stejné úhlopříčce, pro pozemní i satelitní příjem vysílání, s HD rozlišením, můžeme tedy srovnávat. Novou TV jsme se rozhodli koupit z důvodu přechodu pozemního vysílání na T2, abychom nemuseli používat pro antény set-to-box a druhý ovládač. Velikost úhlopříčky nesouvisí s velikostí místnosti, ale s ohledem na nábytek, který nemáme v úmyslu měnit. Recenze, které jsem četla, byly většinově příznivé. O to větší bylo zklamání, když nám technik uvedl novou TV do provozu. Tolik vychvalovaný obraz se nám zdál v porovnání se starou TV nevýrazný, rozplizlý (rozmazaný), musela jsem si dát práci s ručním laděním, abych docílila alespoň trochu srovnatelného obrazu. Dalším šokem bylo zpracování informačního, uživatelského systému - CH-LIST, INFO, GUIDE...Světlé pozadí (dříve černé), drobné šedé, tenké písmo, pokud nejste čelem kousek od tv, úplně nečitelné (dříve bílé, větší, mnohem čitelnější), informace nepřehledné, než zjistíte, co kde je, již zmizí. Byli jsme tímto tak rozladěni, že jsme byli rozhodnuti dát do obýváku starou tv i za cenu set-to-boxu a tuto novou jinam. V systému SETTINGS jsem však objevila možnost "zvětšit", což alespoň psaný text zvětšilo. Podstavec u staré tv má mohutnější uchycení uprostřed, s větší, obdélníkovou základnou, takže při potřebě vytažení šňůry ze zásuvky stačilo tv pootočit. Nová tv má po stranách na kraji dvě "kozí" nožky, je méně stabilní, pokud je nutno vytáhnou přívod proudu ze sítě, musíte celou tv držet jednou rukou ve vzduchu a drouhou obsluhovat šňůru. Chápu, že konkurence je velká a je tedy snahou o co nejnižší výrobní náklady, já osobně bych si raději o něco připlatila za lepší zpracování. Námi zakoupená TV je z loňské výrobní řady, tedy se prý již nevyrábí. V nabídce letošních nových výrobků jsem, alespoň od firmy Samsung, Tv s požadovanou úhlopříčkou a tech. parametry nenašla, snad se dle informací, které jsem dostala, výroba těchto parametrů nevyplatí. Zkušeností pro mne je, že si mohu nastudovat technické parametry, ale pokud produkt nevidím v provozu, nemohu vědět, co mě čeká. Škoda, že recenze čtou snad jen budoucí zájemci o koupi a ne také výrobci.
, zakoupeno v Scorpion-elektro.com
Parametry produktu
Popis produktu
Nová úroveň detailů
Širší rozsah jasu a kontrastu
Přesné barvy
Skutečná černá
Nechte se pohltit obrazem
Do každého obýváku
Chytřejší než kdy přetím
Jednoduché nastavení
Něco pro hráče
Připraveno na budoucnost
Televize 4K Ultra HD (3840 x 2160 px) s úhlopříčkou 100 cm (40") a funkcí HDR. Active Crystal Color, Smart TV, OS Tizen, HbbTV, vestavěný tuner DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/S2/C, webový prohlížeč, Wi-Fi, DLNA, audio 2.0k 20 W, Clean Management Solution, 3× HDMI, 2× USB, Montáž na zeď, Energetická třída A.
Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Jasný obraz, dobrá cena, jednoduché ovládání.
- Za málo peněz hodně muziky
- Funguje jak jsem si přál
- poměr cena výkon
- Krásný obraz a zvuk
- nemá PVR (nelze nahrávat na USB flash disk)
- Nelze rozumně seřadit kanály - změnit jejich čísla. Toto nechápu, proč to na Samsungu nejde!!!! Asi jenom na některých typech, ale je to hloupé.
Produkt je fajn
, zakoupeno v Elektro Spáčil
, zakoupeno v Scorpion-elektro.com
, zakoupeno v CZC by Allegro
, zakoupeno v MALL.CZ
, zakoupeno v Electro World
Nemá analogový audio-výstup na sluchátka, pouze optický.
Nedoporučuje produkt
Osobní názor: uživatelský interface Samsung je šílený. Mám 1x Samsung a 1x LG. To se nedá srovnat. Na LG to je prostě přehlednější.
, zakoupeno v MALL.CZ