Prostředí je přehledné a v češtině. Televize má všechny funkce co jsem chtěl. Obraz je krásný. Velká výhoda je android a aplikace které si tím pádem můžu doinstalovat. Horší je zvuk, reproduktory maji hrozně plechový projev. Ale mam soundbar se subwoofrem připojený přes bluetooth, takže mě to netrápí. No a hlavně cena, televizi bych si koupil znovu, nelituji.
Mám ji chvilku, poté změním možná názor. Podpora TCL nulová, odpovědi na otázky jsem nedostal ani po tydnu6
Popis produktu
65" 4K Ultra HD Smart TV • rozlišení 3840×2160 px • zpracování obrazu 1 200 PPI • technologie Wide High Dynamic Range • SMART HDR • Micro Dimming • DVB-T2/C/S2 tuner • kodek HEVC (H.265) – nový digitální standard • Wi-Fi • Bluetooth • 3× HDMI • 2× USB • operační systém Android TV Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.