Poradna Samsung UE55KU6072

Autor: | Vloženo: 03.01.2017 000 20:48 | Témata: Poradna Samsung UE55KU6072

TV nenačte flash disk

Dobrý den, asi před měsícem a půl jsme zakoupili tento model. TV zpočátku fungovala skvěle, zhruba po 14ti dnech se začala samovolně odpojovat od Wifi (s tím i HbbTV), museli jsme ji neustále připojovat, několikrát za sebou. To už nějak odeznělo, ale zjistili jsme, že nám najednou nejde flash disk v žádném z USB konektorů.. jak dlouho nejde, netuším, po dlouhé době jsme si chtěli pustit film (na začátku určitě šlo, nebyl problém).

TV na zapojení flash disku vůbec nereaguje (dioda na disku svítí a zdroj nejspíš funguje, protože myš je funkční po připojení), neobjeví se informace o tom, že byl disk zapojen. Po změně zdroje na USB se dlouho načítá, ale k ničemu to nevede, zkoušela jsem celkem 3 různé flash s různou kapacitou, různými formáty (FAT32, NTFS), na disky jsem zkoušela umístit různé soubory (fotky, filmy...), obnovila jsem kompletně nastavení televizoru. Poslední zkoušený flash disk je úplně nový, zn. Samsung.

Vůbec nic nepomohlo, nechce se nám televizi odvážet na reklamaci, pořád doufáme, že to bude nějaká drobnost, ale už jsme z toho nešťastní a otrávení... nevěděl by prosím někdo co s tím?

Děkuji předem.

  • Samsung Electronics Czech and Slovak

    Samsung Electronics Czech and Slovak

    20. února 2017

    Dobrý den, Terko.O.

    Kontaktujte naši zákaznickou linku, naši specialisté se na situaci s Vaším televizorem

    s Vámi podívají a rádi Vám pomohou.

    Linka je bezplatná, tel:800 726 786.


    Hezký den, Samsung_podpora

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.