Poradna Hitachi 32HE4000

Autor: mortein75 | Vloženo: 01.12.2018 000 23:04 | Témata: Poradna Hitachi 32HE4000

mortein75

mortein75

Dotaz na majitele TV 32HE4000

Chci se zeptat majitelů a nebo prodávajících na věc která mě u této TV znepokojuje. Je u vašich TV při jejím chodu cítit pach z elektroinstalace vychazející z horních větracích průduchů? TV se i trochu hřeje v horní části panelu. Na druhé mé LED TV Sony je panel studený. Možná je to jinak řešeným podsvícením. Tady jsou uvnitř vidět svítící LED trubice.
Díky moc za odpověď, mám ji pár dní, vše jinak funguje, ale nevím jestli ji kvůli tomuto raději nevrátit...

  • Petr Nový

    Petr Nový

    26. ledna 2019

    Dobrý den, četl jsem vaši recenzi a koukám že trpí stejnými problémy jako moje 140 cm verze. taky jí musíme občas vytáhnout ze zdi. Někdy jde jen zvuk, někdy jen obraz a nic jiného nepomáhá. To svévolné přehazování programů je taky na pěst. Dálkové ovládání nám někdy reaguje po 1-2s držení tlačítka. Řešil jste to nějak jako vadu na reklamaci ?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • mortein75

      26. ledna 2019 - mortein75

      Dobrý den, takže zacnu od konce. Nevím jestli vše tydo neduhy jsou u tohoto výrobce standard či ne, ale bojím se, že by to asi na reklamaci nebylo. Budou to vše problémy jen systému, který potřebuje přehrát novější opravenou verzí a ta zatím asi není. Mít to jako vy, tzn. hlavní TV v obýváku, tak to asi reklamovat půjdu. Já ji mám jen malou 32 v ložnici a tam mě toť tak netrápí. I když třeba dnes ráno jsem ji zapl a čekal asi 3 minuty než se rozběhla. Už dopředu mi bylo jasné, že se bude startovat dlouho, protože na ní blikala ledka, která má jen svítit ve stand-by režimu. Před dvěma dny jsem ji zas musel nechat asi 30 min. vytaženou že zásuvky, protože se nechtěla spojit s domácí WiFi, ikdyz psala že je připojená. Tak nevím, já mám v obýváku full HD TV Sony bravia 139 cm, asi 2 roky starou, s androidem, ta má taky občas svojí hlavu, ale sama se restartuje a pak zase jede bez potíží. Ale hlavně android dostává celkem často aktualizace, které většinou nedostatky odstraňují. No je to škoda, ta Tv nebyla zase tak levná, aby se měla takto chovat, ale jinak co se týká obrazu a funkcí tak jsem s ní spokojen. V ložnici, do obýváku mám lepší.. Tak uvidíte, jak jsem psal, asi bych reklamaci zkusil.. Když tak napište, jak jste dopadl. Já pořád čekám, jestli přijde aktualizace a jestli se to nevyřeší samo. S pozdravem Martin.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.