Poradna LG 32LB561V

Autor: | Vloženo: 16.02.2015 000 08:47 | Témata: Poradna LG 32LB561V

Není tam to T2 jen lákadlo?

Prý to má dle Ministerstva průmyslu a obchodu to má být stejně nejdřív až v roce 2021. Navíc TV prý neumí HEVC kodek, ve kterém České radiokomunikace budou v rámci T2 stejně vysílat. Takže není to tam jen tak, aby na to lidi slyšeli? Myslíte, že to tam je důležité to T2? Mám antenu a na kabelovku nebo satelit nehodlám přecházet. Kdo ví, jestli TV v dnešní době vůbec 6 let vydrž. Vidím v tom trochu trik výrobce. Radši bych koupil něco bez T2, kde bude zase jiná výhoda použitelná. Co myslíte?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. února 2015

    Dobrý den,

    v současné době mi to přijde také jen jako marketingový tah výrobců. Je otázkou, v jakém kodeku budou na novém standardu vysílat. LG však dává tuším do všech svých modelů všechny tunery, jistě to není na škodu a Samsung do vyšších modelů také přidává i ostatní tunery.

    Top značkami jsou aktuálně Samsung s LG, výběr závisí spíš na osobním dojmu, někteří jsou zastánci LG a někteří Samsungu. Z mého pohledu je u LG lepší poměr cena/ výkon, Samsung zase používá VA panely, kde je černá opravdu černou a podporuje již vámi zmíněný nový kodek HEVC/h.265.

    S pozdravem

    Jana V O B E J D O V Á
    asistentka prodeje
    levneelektro.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.