Poradna LG 42LM860V

Autor: | Vloženo: 24.01.2013 000 15:26 | Témata: Poradna LG 42LM860V

Vypnutí podsvětlení loga výrobce

Našel jsem pouze možnost vypnutí podsvětlení loga při vypnuté TV. Ale co když se koukám večer např. na noční scénu? logo výrobce mě stále svítí do obličeje. Jde to někde vypnout? díky

  • Karel

    Karel

    5. února 2013

    Dobrý den,
    pokud provedete vypnutí podsvícení loga v SETINGS - MOŽNOSTI - OSVĚTLENÍ LOGA LG, tak i v nápovědě, která se objeví vedle volby vyp.a několika režimů volby jasu podsvícení. je uvedeno:" Že do cca. 10 min. po spuštění TV se podsvícení loga ztlumí". Mohu říci, že na mojí TV to funguje bezproblémově a logo podsvícené není - mám nastaveno vyp.
    Navíc bych Vás chtěl upozornit na možnost seřadit si libovolně za sebou dle vlastní potřeby jednotlivé programy, které byly automaticky uloženy a jejichž pořadí Vám nemusí vyhovovat. Toto lze provést následovně: SEZNAM PROGRAMŮ - ( červené tlačítko = ÚPRAVA PROGRAMŮ - rozbalí se celá nábídka uložených programů ) - zaškrtnout program který si přejete v nabídce přesunout - ŽLUTÝM TLAČÍTKEM vyvoláte nabídku na změnu - ZADÁTE ČÍSLO NA NOVÉ POŽADOVANÉ UMÍSTĚNÍ VÁMI VYBRANÉHO PROGRAMU - A POTVRDIT. Příslušný program pak bude mít pořadové číslo podle Vašeho přání. Tato možnost bohužel nikde v návodu uvedena není a dočetl jsem se jí náhodou na netu. Myslím, že by to mohla být pro Vás užitečná inofrmace.
    Přeji Vám spokojené užívání této TV.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (9)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.