Poradna LG 42LN575S

Autor: Pavel.Px | Vloženo: 11.03.2014 000 23:06 | Témata: Poradna LG 42LN575S

Pavel.Px

Pavel.Px

Přehrávání internetových rádií v TV

Ahoj všem, mám technický dotaz. Dokáže mi někdo odpovědět, proč tato televize při přehrávání internetových rádií nestíhá? Ovšem u každého jinak. U Rádia 1 chvilku hraje v pohodě, pak se odmlčí, pak zase hraje, pak se zase odmlčí a tak pořád dokola. Bassdrive jede chvilku normálně a pak se zpomaluje a Fnoob radio a Buzzotroom sice hraje celkem plynule, ale neustále v nich cosi chrčí, cvaká atd.
Je to problém obecně u TV, nebo jen u této LG? A čím to je a dá se to nějak řešit?
Předem díky za cenné rady.
Pavel

  • Petr B.

    Petr B.

    18. března 2014

    Není spíš problém s rychlostí připojení? Jedete přes kabel, nebo WI-FI?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Pavel.Px

      18. března 2014 - Pavel.Px

      Díky za re. No právě, že s rychlostí problém určitě nebude, mám 120 mega, z toho do počítače jde 60 a do televize taky 60, takže tím to nebude. Je to záhada....


    • Anonymní uživatel

      19. března 2014 - Anonymní uživatel

      Jedna věc je rychlost možná, a druhá věc skutečná. Navíc rychlost připojení je jedna, nedělí se pro jednotlivé přístroje, je to rychlost internetového spojení. Jde spíš o celkové množství dat, které tímto připojením současně prochází, jak z PC tak z TV, to může komunikaci zpomalovat. Při otevírání stránek nebo textové komunikaci to není znát - jen zobrazení trvá chvilku déle aniž to postřehnete, ale při potřebě souvislého příjmu dat (audio - video) to může způsobovat uvedené problémy. Může být, že tato TV nedokáže tak rychle méně kvalitní signál zpracovávat. I tyto radia mají signál v různých kvalitách.


    • Pavel.Px

      19. března 2014 - Pavel.Px

      Dobrý den, děkuji za reakci.
      Co já jsem zjišťoval informace, tak právě co se týče internetových rádií, tak nemusí být rychlost internetu nijak závratná. A mám s tím i vlastní zkušenosti. Když jsem měl ve svém počítači připojení 10 mega, tak jsem s přehráváním internetových rádií neměl žádné problémy.
      Vycházím tedy z toho, že počítač zvládá internetová rádia lépe, než televize. Jestli je to ovšem konkrétně problém této TV, nebo i ostatních, to netuším. Například ale dlouhé sety v HD kvalitě na Youtube zvládá naprosto bez problémů.
      Osobně si ale myslím, že v rychlosti přenosu dat to nebude a spíše se bude jednat o nějaký konkrétní problém mezi TV a internetovými rádii. Bohužel netuším jaký.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.