Poradna LG 42LW4500

Autor: Anonym | Vloženo: 26.02.2012 000 23:58 | Témata: Poradna LG 42LW4500

Anonym

Přehrávání 3D z PC přes HDMI

Mam propojený PC s televizorem přes HDMI,ale když přejmenuju HDMI na PC tak sice přestane prodleva ale obraz se zmenší a vytvoří se mi kolem dokola asi 5centimetroví černý rámeček.Při aktivaci 3D se černé okraje prolnou do obrazu.Používám HDMI 1,3,Možná toto vše vyřeší HDMI 1,4.Jestli máte podobné zkušenosti tak prosím poraďte..díky

  • Bubissss

    Bubissss

    27. února 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Problém je údajně v nastavení grafické karty. Tuto TV si chci taky koupit, tak sem projel všechny možné diskuze, když trochu pohledáš, tak tady najdeš docela přesnou odpověď, bohužel teď sem to chvilku hledal a nějak to nemůžu najít, ještě to dneska večer zkusím a dám ti tady na to link. Můžeš tady prosímtě napsat, zda ti přes HDMI 1.3 jede obraz ve 3D? Někde jsem četl, že pro 3D v HD kvalitě nestačí datový tok HDMI 1.3, ale je potřeba 1.4.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      27. února 2012 - Anonymní uživatel

      mam grafickou kartu AMD radeon HD 6750 s podporou AMD HD3D ale ještě jsem to nezkoušel posílat obraz už ve 3D.Přes HDMI do PC pouštim form.SBS mkv a 3D aktivuji tv.Pak mi to dělá obraz v rámečku jak už jsem tu psal...


    • Bubissss

      28. února 2012 - Bubissss

      Tak máš HDMI 1.4a, myslím tím podporu grafárny. Já osobně bych si určo pořídil kabel 1.4, ikdyž myslím, že zakopaný pes bude asi někde jinde, ale možná se pletu. Pokud vím, tak do TV posíláš vždy dva obrazy a až TV si to předělává do 3D, takže vše děláš dobře, přímo ve 3D to poslat z PC nejde. Problém bude nejspíš s tou grafikou a nastavením. Včera sem to chvilku hledal, ale zatím pořád nic, jenom vím, že se tam mluvilo o nějakém Catalyst (pravděpodobně nějaký program na nastevní grafárny). Zkusím ještě dneska teda najít.


    • Anonymní uživatel

      28. února 2012 - Anonymní uživatel

      problém vyřešen,použitím přehrávače TotalMedia Theatre 5,kde sem si nastavil v možnostech 3D funkci dva obrazy (levá-pravá) a aktivaci (AMD HD3D HDMI1,4)....a i přesto že mam 1,3 tak po spuštění filmu se 3D aktivovalo samo a obraz mi přišel stejný jako při přehrávání z ext.hdd.. černé rámečky zmizely a obraz byl na celé ploše..Catalyst-mam poslední verzi a funkci (přizpůsobit velikost obrazu celé ploše displeje)mam zapnutou a (úprava okrajů) na max....Vyřešit obraz v rámečku by mel kabel HDMI1,4..Vysokorychlostní1,3 nabízí přenosovou rychlost 10,2 Gbit/s a 1,4 má 15,8 Gbit/s....děkuji za váší pomoc s řešením problému.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.