Poradna LG 42PM4700

Autor: | Vloženo: 02.02.2013 000 22:40 | Témata: Poradna LG 42PM4700

Kam nahrávat přijímaný signál?

Pravdě podobně potřebuji vědět jaký tip uložiště mám používat /zakoupit/ Při použití tlačítka REC ovladače tv, se mi na obrazovce zobrazí text: Pokud chcete používat aplikaci LG Time Machine, připojte USB k Portu 2 na televizoru.
Prosím o vyčerpávající radu pro laika v těchto technologiích. Dík

  • jiří

    jiří

    3. února 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    PRO NAHRÁVÁNÍ Z USB V TV JE NEJLEPŠÍ POUŽÍT EXTERNÍ HARDISK,KTERÝ MUSÍ MÍT PRO NAHRÁVÁNÍ Z TV MINIMÁLNĚ VOLNÝCH 40GB. JE TO PODMÍNKA U VŠECH TELEVIZORŮ. SAMOZŘEJMNĚ ČÍM VÍCE MÍSTA MÁTE NA DISKU TÍM PRO VÁS LÉPE. JÁ NAPŘÍKLAD POUŽÍVÁM EXT HDD O VELIKOSTI 500GB..JSOU RŮZNÍ VÝROBCI TAKŽE ZÁLEŽÍ POUZE NA VÁS PRO JAKÉHO VÝROBCE ČI ZNAČKU SE ROZHODNETE, TELEVIZOR SI PO PŘIPOJENÍ EXT HDD K TV NEJDŘÍVE EXT HDD ROZPOZNÁ A AUTOMATICKY NAFORMÁTUJE TEDY VĚTŠINOU? AŽ NA NĚKTERÉ VYJÍMKY. ZDE SI MUSÍTE DÁVAT POZOR POKUD MÁTE NA DISKU NĚJÁKÉ SOUBORY FOTKY FILMY A PODOBNĚ NAHRANÉ V POČÍTAČI TAK SE PŘI ZFORMÁTOVÁNÍ VŠE VYMAŽE.NA TO SI ČLOVĚK MUSÍ DÁT POZOR. STEJNĚ TAK NAHRANÉ SOUBORY ČI FILMY Z TV NELZE POUŽÍT V POČÍTAČI!!.ROVNĚŽ NELZE TAKTO NAHRANÝ POŘAD NEBO SOUBOR POUŽÍT NA STEJNÉM TYPU TV POKUD MÁTE DOMA TŘEBA DVA STEJNÉ MODELY TV. PROSTĚ SE DÁ TAKTO ZFORMÁTOVANÝ EXT HDD POUŽÍT POUZE U JEDNOHO TYPU TV.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Pepek

      6. února 2013 - Pepek

      Pán má pravdu...vyřešil jsem to tak..že jsem si koupil Set-top-box--já Evolve HD...s nahrávání...(cca 700.-Kč)..a tam už to jde v PC...pustit ,zkomprimovat..etc....jak s každým videem....P.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.