Poradna LG 47LA660S

Autor: | Vloženo: 18.03.2014 000 14:13 | Témata: Poradna LG 47LA660S

Titulky

Jsem nedoslýchavá a chtěla jsem, aby u TV fungovaly skryté titulky u pořadů, které je vysílají. V Tv je nastaveno vše podle manuálu, zapnutá neaktivní podpora a přesto mi to píše , že tato funkce není dostupná. Nevíte jak ji zpřístupnit? Díky

  • Petr

    Petr

    12. května 2014

    Ahojky. Popisu, co musis udelat.
    1. Nastaveni - Moznosti(kufrik s klicem) - Neaktivni podpora
    2. v Neaktivni podpore zapni NEDOSLYCHAVI(zapnes tim titulky), pripadne i POPIS ZVUKU(v titulcich se objevi popis zvuku - napr. "sum", "hudba" atd)
    3.v Neaktivni podpore u polozky NEDOSLYCHAVI si vsimni male ikonky - obrazovka s naznacenym radkem titulku - tato ikonka se MUSI objevit u vysilaneho programu v informacich o nem (pri sledovani poradu prejed sipkou nahoru a potom klikni vpravo na INFORMACE). Ve spodni casti obrazovky se ti objevi informace o poradu. V techto informacich vpravo nahore uvidis vsechny parametry poradu - rozliseni, napr 576i, format, napr. 16:9 atd. Taky tam musi byt ikonka TITULKU - obrazovka s titulkovym radkem. Pak ti TV bude ukazovat i titulky. POZOR! Ne u vsech poradu titulky jsou.
    Pokud ani potom, cos provedla nastaveni (Nastaveni - Moznosti - Neaktivni podpora - zapnout obe moznosti) ti titulky nepujdou, proved nasledujici:
    1.Na Magic ovladaci stiskni tlacitko "123/Q.MENU" - klikni na "Q.MENU" a v polozce "jazyk titulku" zvol "ABC Cesky". Pak uz to pojede. Nekdy jsou v jazycich titulku 2 moznosti, vyzkousej obe, jedna pujde. Napis na mail, jak jsi uspela.

    Zdravi Petr

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.