Poradna LG 47LB650V

Autor: | Vloženo: 06.04.2015 000 16:27 | Témata: Poradna LG 47LB650V

Jak znova zapnout teletext?

Zdravím,můžete někdo poradit jak znova obnovit funkci teletextu na této televizi?Nedopatřením jsme něco zmáčkli a televize po zmáčknutí příslušného tlačítka píše v pravém horním rohu že:" Tato funkce není k dispozici."V elektronické příručce nemohu nic nalézt.Díky.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. dubna 2015

    Vážená paní,

    bohužel nemám zdání, co jste mohli na TV zmáčknout. Mohu Vám doporučit se podívat do nastavení, zda-li je správně nastaven jazyk atp., pokud bude vše v pořádku, mohu Vám jen poradit uvést TV do továrního nastavení. Vymažou se tak veškeré Vaše volby a TV bude zase v původním nastavení. Tímto zásahem smažete i uložené kanály atp. a vše bude potřeba nastavit znovu.

    S pozdravem

    Jana V O B E J D O V Á
    asistentka prodeje
    levneelektro.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Dana

      18. května 2015 - Dana

      Zdravím a děkuji za odpověď.Tato televize je fajn,namáte-li žádný problém nebo se v této technice vyznáte.I nám se nakonec podařilo najít,že teletext nefunguje u programůHD z důvodu poškození obrazovky.Tento výrobek nemá totiž příručku jako jiné značky,kde je krok za krokem popsáno třeba přesunutí programů apod.Papírová příručka je o instalaci televizoru a popisu dálkového ovladače .Elektronická většinou používá chytrý ovladač Magik.Nikde se ovšem nedovíme,co dělat,když nám přestala fungovat aplikace TV PROGRAM a nezobrazují se ani čísla u přepínaní programů.Možná jsou to pro někoho maličkosti,ale manžel v důsledku invalidity tráví před televizí spoustu času a nám tyto maličkosti hodně kazí jinak dobrý dojem z tohoto výrobku!


    • Anonymní uživatel

      18. května 2015 - Anonymní uživatel

      Vážená paní,

      u HD programů teletext opravdu není, výše jste toto neuvedla a mě nenapadlo se na to zeptat.

      Veškeré manuály k TV naleznete zde: http://www.lg.com...

      Nevím, co jste mohla zmáčknout, tohle se běžně nestává, aby vypadly čísla kanálů atp., mohu Vám doporučit zkusit projet nastavení, zda-li tam něco nenajdete, případně znovu restart systému TV (obnovit do továrního nastavení).

      S pozdravem

      Jana V O B E J D O V Á
      asistentka prodeje
      levneelektro.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.