Poradna LG 47LB670V

Autor: | Vloženo: 23.07.2015 000 13:00 | Témata: Poradna LG 47LB670V

RE: wi-fi

To je velice potěšující informace, ve svém dotazu jsem vycházel ze zkušenosti se smart TV od Panasonicu před několika lety. Tehdy se taktně mlčelo o nutnosti dokoupit dongle, zákazník na to většinou přišel až doma, když chtěl TV zapojit do sítě a ono nic. Nezbývalo než táhnout a složitě maskovat LAN kabel, nebo sáhnout dost hluboko do kešeně a koupit drahý adaptér.
Moc Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den.

  • 23. července 2015 - Oficiální zástupce obchodu LGshop.cz

    Není vůbec za co :-) Zde na tomto odkazu najdete podrobné informace o tomto modelu.
    Kdyby jste měl jakýkoli další dotaz, neváhejte nás kontaktovat.

    S přáním krásného dne LGshop
    http://www.lgshop.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • LGshop.cz

      23. července 2015 - Oficiální zástupce obchodu LGshop.cz

      https://www.lgshop.cz/lg-47lb670v


    • Ivo Laníček

      23. července 2015 - Ivo Laníček

      Děkuji. Ano, i přes výše uvedenou nepříjemnou zkušenost s Panasonicem jsem duší spřízněn právě s touto značkou. Zvažuji možnost koupit buď PANASONIC TX-47ASW654, nebo Panasonic TX-47AS650E, který ovšem nemá možnost nahrávat na usb a nemá sat, no a právě jsem tady narazil na tohle LG, což je značka, kterou jsme u nás do roku cca 1999 vůbec neznali (na rozdíl od Panasonicu) a tudíž ve mě zpočátku nevzbuzovala moc důvěru. Nicméně ohlas má vcelku dobrý. Jaký je Váš názor, kdybyste si měl vybrat sám pro sebe, který s těchto tří TV byste si vybral? Případně jiné TV srovnatelně vybavené za obdobnou cenu? Pouze 3D smart a 47´´ ..., Samsunga raději ne
      Děkuji předem


    • LGshop.cz

      23. července 2015 - Oficiální zástupce obchodu LGshop.cz

      Dobrý den,

      u této LG TV nemusíte dělat žádný kompromis. Nabídne Vám jak bezdrátový internet, tak i všechny tři typy TV tunerů a samozřejmě i nahrávání.
      Firma LG už působí na světě přes padesát let, jedná se pouze o to, že chvilku trvalo než se LG dostalo na český trh. Bohužel je toto způsobeno postavením ČR na trhu jako takovém. Firma Panasonic to měla v tomto ohledu trošku snažší.
      Tento model 47LB670V byl náš nejprodávanější a máme s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Jednoznačně za sebe mohu jen doporučit :-)

      S přáním krásného dne LGshop
      http://www.lgshop.cz


    • Ivo Laníček

      23. července 2015 - Ivo Laníček

      Naposledy děkuji za odpověď. Inu, je jasné, že kopete za LG tým :-), ale to je vpořádku, protože i mně se tenhle model líbí, máte pravdu, že disponuje vším, co si já osobně u něj přeji mít. Někde jsem tuším zaznamenal, že existuje cosi jako LG shop, odkud lze do TVstahovat aplikace, jako třeba z Google Play do mobilu...
      I Vám přeji hezký zbytek dne a ještě jednou děkuji


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.