Poradna LG 47LM660S

Autor: | Vloženo: 31.01.2013 000 11:56 | Témata: Poradna LG 47LM660S

Dobrý den, dopručil byste mi tuto televizi

nebo jinou děkuji Jíra

  • jarod72pm

    jarod72pm

    31. ledna 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Nelze doporučit žádnou TV ,už jen pro to že se najde vždy nějaký rýpal který na ní hledá pouze chyby a TV bez chyb neexistuje. Doporučím Vám pouze jít a podívat se v reálu(v elektru) jak funguje a pokud je prodavač solidní nechá Vás poštelovat obraz aby seděl vašemu oku což je to nejdůležitější při Vašem výběru.Něčí recenze vám mohou pomoc rozhodovat nikoli však doporučovat ke koupi,každý má své"oko" kterým vidí rozdíl.taky je potřeba trochu štěstí na kus kdy jeden koupí TV která může z fleku jít do výlohy jako reklama a druhý koupí TV z další série kde se může dřív nebo později projevit nějaká vada.
    Na co by jste neměl brát zřetel jsou vyloženě recenze které mezi vysokým hodnocením většiny majitelů s možnými nedostatky, vyloženě recenzují TV jako totální fail a haní na ni prakticky to hlavní k čemu TV slouží. Takoví lidé neví co kupují nebo jen prostě přestřelili a nemohou to rozdýchat !
    Já za sebe Vám tuhle TV mohu jen doporučit a za ty peníze prakticky nekoupíte líp v poměru cena/výkon kdy tato TV nepatří k lowend ale k lepší střední třídě,má své mouchy a nedostatky ale obrazově(k čemu taky slouží) je prostě perfektní.
    Poslední rozhodnutí ale není na mě a mém doporučení ale jen a pouze na Vás a vašich očích ! A podle toho kupte .

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.