Poradna LG 47LW4500

Autor: | Vloženo: 31.05.2011 000 23:24 | Témata: Poradna LG 47LW4500

Přehrávání 3D filmů

Uvádí se, že TV umí převod z 2D na 3D. Moje otázka tedy zní. Pokud budu mít film ve 3D, tak jestli potřebuji stolní přehrávač s podporou 3D, nebo zda mi stačí bez podpory 3D. Děkuji

  • Eltasat.cz

    Eltasat.cz

    1. června 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    převod z 2D do 3D vlastně umožňuje jakési posunutí nebo chcete-li rozdvojení obrazu, pokud použijete polarizačních brýe budete pak vnímat obraz jako trojrozměrný. Na tuto funkci není potřeba žádného stolního přehrávače. Můžete přehrát jednoduše jakýkoliv film ve 2D a převést si ho do 3D, to stejné platí i pro prohlížení fotografií. Televizory LG mají až 20 úrovní pro posunutí obrazu, můžete si vše nastavit jak bude příjemné vám.
    Pokud budete mít dejme tomu nějaký originalní 3D blu-ray disk s filmem ve 3D bude pak jistě zážitek mnohem lepší pokud použijete některý Blu-ray přehrávač s podporou 3D. Pokud budete mít například nějaký 3D film uložený ve formátu DivX nebo podobném, budete si moct film přehrát i přímo přes USB vstup.

    Pokud budete mít zájem televizor zakoupit můžete jej zakoupit i u nás, dostupnost do 3 dnů. Objednávku můžete uskutečnit na našem eshopu přímo zde:

    http://www.eltasat.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne
    • Honza

      1. června 2011 - Honza

      Moc děkuji za odpověď. Velice mi pomohla. Měl bych k ní ještě jednu podotázku. Pokud bych měl nějaký film ve 3D ve formátu např. MKV ale pro aktivní brýle, jak je to s přehráváním na této TV, když funguje s pasivními brýlemi. Předem vám znov moc děkuji.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.