Poradna LG 49LB550V

Autor: | Vloženo: 18.09.2014 000 14:41 | Témata: Poradna LG 49LB550V

Nahrávání na flashku

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda má tento televizor nahrávání na flashku? Někde píší že ano, jinde zase, že ne. Já tu funkci nemůžu najít..
Díky za odpověď

  • MAJKL

    MAJKL

    5. října 2014

    Zdravím,mám jí taky a i při zapnuté flešce třeba s fotkama,kterou telka vidí při nahrávání(tlačítko REC) to píše- VLOŽTE DISK DO TV ??

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      10. listopadu 2014 - Anonymní uživatel

      Nejspíš nesplňuje požadovanou kapacitu nebo rychlost zápisu. U loňských TV byl požadavek pro nahrávání kapacita média 40 GB - 2 TB, pro přehrávání limit není. Podívejte se do návodu, tam to u LG píší.


  • MAJKL

    MAJKL

    11. listopadu 2014

    Zdravím,jsou to standartní fleshky a nový 500gb disk usb-3 a prostě nic nenahraju,furt to píše vložte disk. V návodu nic nepíšou,je to pro více tv

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      11. listopadu 2014 - Anonymní uživatel

      Pro nahrávání je potřeba disk připojit pouze do USB 1 (HDD IN), jedině tam to nahrává, na ostatních USB jde jen přehrávat. Po připojení disku je třeba ho inicializovat. Může být také chyba v nedostatečném napájení, pokud je to disk 2,5". Pak ho jedině propojit s TV pomocí kablíku "Y" - s odbočkou a dalším konektorem USB. Hlavní kablík, většinou silnější, do USB 1 a druhý do dalšího USB konektoru na TV.


    • Anonymní uživatel

      11. listopadu 2014 - Anonymní uživatel

      Inicializace = naformátování HDD televizí, pak disk nečitelný v PC, pouze v TV LG.


    • MAJKL

      11. listopadu 2014 - MAJKL

      Tak to otestuju a dám vědět,díky,jinak obraz v HD docela dost dobrý !! za ty prach....


    • Anonymní uživatel

      11. listopadu 2014 - Anonymní uživatel

      HDD = disk, nikoli formát vysílání :-)


    • Anonymní uživatel

      3. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      Tato televize má jen jeden vstup na USB... A v návodu je,že neumožňuje nahrávání TV...;-)


    • Majkl

      4. ledna 2015 - Majkl

      To asi bude pravda,prostě to nejede s ničím. V EPG je krásně nahrávání vyřešeno,jsou to buchtaři,mám k tomu nejen modul,ale i box HD. Jaký modul používáte,taky je s tím dost velký problém !


    • Anonymní uživatel

      4. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      Modul je možný jen pro satelitní příjem (CAM modul + karta), ale nahrávání u této TV nejde přímo z TV ani přes EPG. Nahrávání přes EPG jde jen u TV, které nahrávání umožňují.


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    3. ledna 2015

    Přesný popis TV: http://www.lg.com...
    TV z USB nenahrává, pouze přehrává , DivX pouze po registraci

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      3. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      DivX mi to přehrává normálně,nic jsem registrovat nemusel.Mě přijde,že máte úplně jinou televizi...:-) Tato tv má jen jeden USB a to USB 2,tj na přehrávání,tudíž žádný USB 1 nehledejte. Mě to nahrává,ALE....NA konci mi to napíše chyba disku...Možná to bude tím napájením. Já ho mám napájenej z USB.Možná,kdyby byl disk napájenej zvlášť,možná by to šlo.


    • Anonymní uživatel

      4. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      Ano, vím, moje první reakce byla na potíž s nahráváním u TV LG, aniž jsem si všiml typu, napsal jsem jen jaké požadavky tyto TV pro nahrávání v současnosti mají - pokud nahrávání umožňují, a možný problém s napájením některých disků přes USB. Tato TV "Nahrávání TV vysílání ...... Ne" (myšleno přímo na HDD), jinak přes SCART by nahrávání mělo jít, ale musí se spouštět přímo na přístroji, na který se nahrává, a TV vám nahrávání nehlídá, takže během něho můžete i programy přepínat, TV neupozorní.
      Ano, má to jen jeden USB 2.0.
      Jak vám to "nahrává" ? Máte během tohoto "nahrávání" v seznamu programů tento program označený že nahrává ? Používáte originální ovladač k této TV a je na něm tl. "rec" ?
      Nerozumím tomu "Mě to nahrává,ALE....NA konci mi to napíše chyba disku."


    • Anonymní uživatel

      4. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      No je to prostě divný. Mám HDD Samsung 500Gb,napájený přes USB. Musel jsem ho naformátovat na NFTS. V TV se mi zobrazí ,kolik je tam volného a využitého místa. Tv mi tedy nenabídla žádné formátování. Jinak tedy používám origo ovladač,s kterým nám byla TV dodána,má tlačítko REC. Program si můžu vybrat jakýkoliv k nahrávání,a při nahrávání je označen.Tv nejde potom přepnout.Ale jde vypnout s tím,že mi to nabídne hlášku,jestli chci program nechat nahrávat. No,ale po ukončení nahrávání mi to vyhodí hlášku na TV chyba disku.Když ho připojím do pc,tak ve složce LG je nahráno.?? ,,něco,, ale v TV při najetí na tuto složku je to ,,prázdný,, Fakt nevím. Tv je podle mě takovej hybrid. :-D Max.spokojenost,ale tohle mě vrtá hlavou. Podle mě je to nějak bloklý. Možná by to v servisním menu šlo odblokovat,fakt nevím.


    • Anonymní uživatel

      4. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      Spíš mi to připadá jakoby tam byl SW z TV, která nahrávání má. Je divné i to, že i když TV nemá nahrávání, na DO toto tlačítko máte - já na druhé TV, též LG, ale bez nahrávání, toto tlačítko nemám. U TV s nahráváním pokud chci přepnout, mě to oznámí, že probíhá nahrávání, a zda ho chci opravdu ukončit. TV nabízí formátování jen pokud umožňuje přímé nahrávání, u disků pro přehrávání toto nenabídne, zobrazuje pouze co je nahráno jinde, jen nabídne, ze kterého vstupu chcete sledovat (anténa, satelit, USB, HDMI, AV - a které) .


    • Majkl

      4. ledna 2015 - Majkl

      Zdravím,tak TV má v EPG volbu nahrát a označí i pořad takovými hodinkami,ale při začátku napíše nelze nahrát,není disk. Samozřejmě je na NTSF a TV ho vidí. Prostě soudruzi udělali někde chybu. Jedu přes MASCOM 2600 IR a bomba !! Jo a zkoušel jsem snad všecky moduly a výrobce-na 100 procent(jako bez chybně) NEJEDE V TÉTO TV ANI JEDEN !!!!!


    • Anonymní uživatel

      4. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      TV LG mají svůj typ formátování, nečitelný jinde, ani v PC. Disky formátované na PC TV vidí a přehraje jejich obsah, ale to je celá spolupráce TV s externím diskem. Označení v EPG též může fungovat protože ve chvíli označení není aktivováno nahrávání, to nastane až v uvedený čas, a pak to při pokusu nahrávat oznámí, že toto nelze - je to stejné jako když stisknete tl. rec, ale tam vám to oznámí hned. Je to nedotaženost když vás to sice nechá označit, ale že na to tato TV není uzpůsobena, oznámí až při začátku zamýšleného nahrávání - resp. TV pozná, že nemůže až v daný čas, nikoli už při pokusu zadat plán nahrávání. Na druhou stranu - když vím, že jsem koupil TV bez možnosti nahrávání, nebudu laborovat s tím, co kdyby to nějak šlo ... . Pokud od TV něco požaduji, tak koupím typ, který to umí. Na druhou stranu přímé nahrávání u TV LG je akorát dobré pro TimeShift, nebo pro pozdější shlédnutí. Tyto nahrávky se nedají kopírovat jinam, do jiného úložiště, takže pokud byste si chtěl dělat archiv, musel byste po zaplnění jednoho disku koupit další atd., nejde nahrávky, kromě oříznutí začátku a konce, nijak upravovat, jako např. odstranění reklam. Pro tyto účely je třeba jiná nahrávací zařízení.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.