Poradna LG 49SM8500

Autor: | Vloženo: 02.02.2020 000 19:22 | Témata: Poradna LG 49SM8500

Jak naladit programy ze satelitu?

Nefungují mi vůbec u nového televizoru LG 49SM8500 programy ze satelitu Skylink. U staré televize fungovaly. Servisní poplatek mám uhrazen. Satelitní programy jsem v sobotu 1. února ráno automaticky nainstaloval, všechny se uložily pod svým jménem, ale žádný nefunguje. Ani ty nekódované - např. ČT24. Nevím, co mám dělat? Děkuji předem za radu.
Píše to hlášku:
"Žádný signál. Právě probíhá hledání signálu nebo nebyl nalezen žádný signál. Zkontrolujte, zda je řádně připojen kabel antény nebo satelitu."
Divné je, že se naladilo 240 satelitních programů, ale všechny ze satelitu Astra 19,2 E. Ze satelitu Astra 23,5 E se nenaladil žádný program. Přitom podle informací uvedených na internetových stránkách SKYLINKu by měly být téměř všechny programu ze satelitu Astra 23,5 E a ze satelitu Astra 19,2 E jen pár programů.
Zkoušel jsem i manuální ladění, ale u toho jsem úplně bezradný. Skylink totiž pro manuální ladění programů uvádí údaje jako: Frekvence (kmitočet), Polarizace, FEC, Symbolová rychlost, Norma a Pilot. Tyto údaje se daly uvést u té naší předchozí televize, kdežto ta nová chce údaje, které Skylink neuvádí, a sice: Frekvence LNB, Transpordér, Tón s frekvencí 22 kHz, Napájení LNB, DISEqC, Unicable a Typ motoru.
Poraďte mi prosím, co mám dělat. Děkuji.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.