Poradna LG 50PZ950

Autor: | Vloženo: 14.08.2012 000 14:21 | Témata: Poradna LG 50PZ950

3 D efekt

chci se zeptat co s tím když mám film ve 3D na pevným dysku a přehrávám tak nevystupují predměty z tv !čím to je ? děkuji

  • JIŘÍ

    JIŘÍ

    14. srpna 2012

    TO ŽE MÁTE FILM VE 3D JEŠTĚ NEZNAMENÁ ŽE SE JEDNÁ O PLNOHODNOTNÉ 3D. ZÁLEŽÍ I NA NASTAVENÍ HLOBKY 3D EFEKTU U VAŠÍ 3DTV. ALE HLAVNĚ JAK KVALITNĚ JE FILM CO SE 3D EFEKTÚ NATOČEN. VĚTŠINOU SE TOTIŽ JEDNÁ O 3D.FILMY KTERÉ JSOU TAKTO OZNAČENY,ALE S 3D EFEKTY TO NEMÁ SKORO NIC SPOLEČNÉHO.JSOU NATOČENY BEZ HLOUBKY A 3D EFEKTÚ.BPUHUŽEL KVALITNÍCH FILMÚ VE 3D JE JEŠTĚ POŘÁD NA NAŠEM TRHU MÁLO.DOPORUČUJI TŘEBA FILM:TRON LEGACY,RESIDENT EVIL,AVATAR,ZELENÝ SRŠEN,HUGO A JEHO VELKÝ OBJEV. JÁ OSOBNĚ POUŽÍVAM PRO PŘEHRÁVANÍ 3D.FILMÚ TAKY EXT HDD. TAKŽE 3D JEŠTĚ NEMUSÍ ZNAMENAT ŽE SE SKUTEČNĚ JEDNÁ O PLNOHODNOTNÉ 3D. VĚTŠINO JSOU NATOČENY BEZ HLOUBKY A S MINIMÁLNÍM 3D EFEKTEM. I KDYŽ JSOU I VYJÍMKY.ZKUSTE ROVNĚŽ DEMA A UKÁZKY PŘÍMO OD LG.STOJÍ TO ZA TO.NA ULOŽTO.CZ. PAK OPRAVDU VŠE LÉTÁ A VYSTUPUJE Z TV TAK JAK MÁ TO SAMÉ PLATÍ I U FILMÚ KTERÉ JSEM UVEDL.SAMOZŘEJMĚ PO SPRÁVNÉM NASTAVENÍ 3D TV.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • bendemin

      14. září 2012 - bendemin

      stáhnul sem náký ty dema ve 3d .je to lepší ale furt to není ono.jinak mám i bluray 3d JG i kabel hdmi 3d a originál film RESIDENT EVIL ve 3d a z obrazovky nic nevystupuje!ale jinak do hloubky je to 3d fakt dobrý! tak už nevím co s tím,furt to nák ladím během filmu a nic platný.tak si říkám že to je u týhle tv max vyždímaný a pak už je to jenom o penězích.


    • jiří

      14. září 2012 - jiří

      NEMÚŽETE OD 3D TECHNOLOGIE ČEKAT ŽE VÁM EFEKTY A VĚCI ZASE BUDOU VYLÉZAT A NEBO LÍTAT 10M Z TV TO JE BLBOST MĚ TO LEZE TAK MAXIMÁLNĚ 1AŽ 1,5 MAXIMUM JSOU 2M. S PLAZMOU ZKUŠENOSTI NEMÁM.CO SE TÝČE FILMU RESIDENT EVIL TAK TO NEVÍM PODLO ODBORNÍKU JEDEN Z NEJ CO SE 3D TÝČE. ASPON V HODNOCENÍ. JÁ OSOBNĚ JSEM ALE TAKY ČEKAL DALEKO VÍC!!PRO MĚ ZATÍM JEDNOZNAČNĚ VEDE AVATAR CO SE 3D TÝČE.


    • Anonymní uživatel

      14. září 2012 - Anonymní uživatel

      je pravda že ty předměty vylézají ven ale hrozně málo.takže já se podívám na avatara a dám vědět jaký to bylo.taky sem skoušel 3d tv s pasivnímy brýlemi a dá se na to koukat pouze přímo proti tv ! z boku už to duchuje a 3d se ztrácí.sem pro aktivní brýle.


    • jiří

      14. září 2012 - jiří

      TAK JO DEJ VĚDĚT TEN AVATAR MĚ FAKT ZAJÍMÁ CO SE 3D TÝČE. BUDU MUSET NĚKDE SHLÉDNOUT AVATARA NA AKTIVNÍ 3D. PAK POSOUDÍM ROZDÍL


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.