Poradna Panasonic TX-48AS640E

Autor: | Vloženo: 16.05.2015 000 14:01 | Témata: Poradna Panasonic TX-48AS640E

Input lag PS4

Ahoj za tuhle cenu to je pro me idealni tv s pomerem cena vykon a velikost obrazovky. Bohuzel input lag ktery je pry dost dulezity pro hrani a zobrazeni plynule rychlych scen na PS4 ma tato tv dle zahranicnich webu docela vysoky oproti treba Sony Bravia. SOnka je ale drazsi a levne Sonky maji jen 50hz panely realne, mate nekdo zkusenost na PS4 s toutu tv? Diky.

  • anonym

    anonym

    9. června 2015

    Imput lag neni dost dulezity, ten je dokonce nejdulezitejsi :).Sony maji opravdu imput lag lepsi. Lonske Sony, letosni se vyrazne pohorsily. Mrknete na rtings.com .
    Na hdtvtest.co.uk recenzuji tuto a opravdu lag pres 50ms je na hrani blbost kupovat.
    Pokud vam vadi vetsi smouhy u 50hz panelu sony, kupte si samsung 6. radu, napr ue48h6200, ktera ma lag velmi dobry.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • P

      9. června 2015 - P

      SKoda Panasonic me byl hodne sympaticky a libiil se mě. Šmouhy jak píšeš nechci takže padá Bravia KDL-48W605.Pokud mě Samsung 6200 řada udelá perfektní službu tak půjdu do něj, nebo mám šetřit a připlatit za lepší Sonky ja kpíšeše loňské s 100hz - moc se mě tolik dávat nechce.


    • anonym

      16. června 2015 - anonym

      Chce to vyzkouset, treba to nebude az tak hrozny. W7 by mela bejt na hry luxusni dle lagu, ale jak je to s blurem (smouhovanim) fakt netusim. W6 je na hry taky luxus, co se tyce lagu. Zkousel jsem osobne, ale bohuzel jen tu odezvu, nikoli smouhy, ale sony fullhd telky jsou na hry velmi chvalene, jsou super.Ten samsung ma sice vyssi lag, ale je hratelny velmi dobre a mel by mit vice ostry obraz diky 100hz panelu vs 50hz.… .cokoli s imput lagem do 50ms je celkem ok, vic uz je trochu pruser. Kdyztak vyzkousej v prodejne :)… pozor, nezapomen, ze obe tv maji herni rezim, ktery vypina processing a snizuje lag.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.