Poradna Philips 37PFL7666H

Autor: | Vloženo: 22.03.2012 000 11:18 | Témata: Poradna Philips 37PFL7666H

Formáty

Prosím o informaci, jaké formáty umí přehrávat televize Philips 37PFL7666H. Po vložení flash do USB s několikaminutovým filmem ve 3D (avi), televize film přehrávala, ale nenabízela - nebylo aktivní, přepínání mezi 2D a 3D. Obraz byl tudíž rozmazaný. Také mi nepodporuje přehrávání z digitální videokamery (JVC, typ:GR-D70 - kamera na pásky, takže nevím, jaký by měla mít formát) propojenou přez miniUSB-USB. Předpokládám, že kamera je již staršího typu a že s touto technikou nespolupracuje.
Horší je, že nikde jsem nenašla, jaké formáty televize umí doopravdy přehrávat. Taky bych ráda sehnala návod v tisknutelné podobě. Návod v televizi je docela nepraktický.

Děkuji za informace. Zdravím, Alena Pečená

  • Odborník Philips

    Odborník Philips

    23. března 2012

    Na uvedeném odkaze naleznete kompletní dokumentaci k tomuto modelu v PDF formátu ke stažení. http://www.p4c.philips.com...
    Informace o podporovaný formátech z USB najdete v uživatelském manuále na str.67. Podporované formáty 3D z USB pouze MP4 a WMV. side by side (vedle sebe). Pokud chcete přehrát jiný formát 3D z USB, lze to vyřešit přes další zařízení(např. mediální centrum, BDP) které propojíte s TV HDMI kabelem a následně se Vám tak zpřístupní možnost přepínání 2D a 3D.
    Propojení kamery tímto způsobem nepůjde. Doporučujeme u starší kamery použít propojení přes audio kabel s redukcí na Scart do TV(str.16 zde http://www.jvc.cz.... V televizoru bude potřeba dodat zařízení. Vyberte možnost v hlavním menu "Přidat zařízení" - "Kamera" -"EXT1". Tímto způsobem by neměl být žádný problém. Pokud potřebujete více informací můžete kontaktovat naši linku technické podpory. Kontakt naleznete zde: http://www.support.philips.com...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Odborník Philips

      23. března 2012 - Odborník Philips

      Jen pro upřesnění k propojení kamery. Jedná se o audio video kabel.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.