Poradna Philips 40PFL8505H

Autor: Synek | Vloženo: 21.06.2021 000 09:27 | Témata: Poradna Philips 40PFL8505H

Synek

Jak zesílit zvuk u přehrávaných filmů v TV

jsem bývalý zákazník UPC a minulý týden jsem by převeden se službami k vodafonu. Přehrávání TV programů funguje bez problémů (zvuk na ovladači TV mám na škále 0-60 nastaven cca na 35). Při použití funkce zpětného shlédnutí pořadů je obraz v pořádku avšak zvuk o řád slabší (musím nastavit ovladač na co nejsilnější 60 a někdy zesílit zvuk i přes zasilovač sterea a externí reproduktory) u filmů z videotéky je však zvuk u filmu tak slabý, že ani při největším zesílení zesilovačem sterea není skoro slyšitelný.
Když jsme užívali UPC, byla videotéka slyšitelná dobře i když i zde byl zvuk o něco slabší. Když jsem zapnul pro zesílení síly zvuku zesilovač ve stereu a pustil zvuk přes externí reproduktory, ovladač TV od UPc sílu zvuku neovlivňoval (nereagoval).
U vašeho ovladače se síly zvuku se zesilovačem sčítají (nastavení na ovladači 60 - a zesilovač na zvuk co nejsilnější). Je problém u Vodafonu či jinde? Prosím poraďte řešení.
Děkuji Karel Synek

  • 24. června 2021 - Odpověď partnera sekce T.S. Bohemia

    DObrý den,

    Dle popisu problému to vypadá na problém u Vodafone. Zkuste se obrátit na něj, pokud bude problém přetrvávat doporučiji se obrátot na výrobce.

    S pozdravem
    Váš obchodní tým
    TSBohemia.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.