Poradna Philips 43PUS6101

Autor: Anonym | Vloženo: 07.09.2016 000 23:30 | Témata: Poradna Philips 43PUS6101

Anonym

Má tato TV ambilight?

  • Tomáš

    Tomáš

    8. září 2016

    Nemá, to mají až vyšší řady

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • Davids el.

    Davids el.

    17. listopadu 2016

    Tento typ nemá Ambilight, tato doplňková světelná funkce však nemá na kvalitu obrazu při sledování větší vliv, názor na přínos této výbavy a funkce může být různý. Při provozu LED TV je obraz konstatní, tedy takový jak si ho uživatel pomocí menu v TV nastavil, a Ambilight jen doplňuje světelný dojem na pozadí panelu pomocí malých LED bodů (světýlek) umístěných po obvodu panelu, jejichž intenzita světla se mění podle scény na obraze.
    Kdo rád světýlka kolem panelu televizoru, která samozřejmě berou určitý proud a tím mírně zvyšují spotřebu, tak si za tuto funkci Ambilight musí při pořízení TV něco (možná zbytečně) připlatit, cena je prostě vyšší. Přitom jiné typy LED TV Philips bez funkce Ambilight dosahují stejné kvality obrazu a za méně peněz. Další realitou je to, že LED TV Philips s funkcí
    Ambilight mají zabudovaný oper.systém Android, což nemusí být plus, ten může za určitých podmínek dělat problémy - např. při slabší úrovni dodávaného TV signálu a zpracování signálu, a v případě poruchy také jeho náhrada, tedy vyšší cena za servis a případnou opravu Androjdíku. Zde možná platí to známé, že ne všechno co má vyšší cenu a co se se třpytí je zlato, a o tom to je. Proto ještě před koupí TV si tuto funkci Ambilight nechejte u prodejce předvést v reálu, a pokud se vám budou světýlka líbit a budete věřit, že uvnitř osazený oper.systém Android bude fungovat, tak dejte více peněz a kupte si to. K dobru dodám, že jsou i jiné možnosti z řady LED TV Philips, nové typy již s tunerem DVB-T2, konkrétně typy : Philips 43PUS6101 (nemá Ambilight ani Android), proto má i dobrou cenu, plusem je, že je to TV již s vysokým UHD rozlišením, s tunerem DVB-T2, výbava a funkce Smart - připojení na internet, zabudované Wi-fi atd.
    Pro běžné, přitom kvalitní sledování další nové typy říjen 2016 jsou Philips 43PFS4131 Full HD 108cm, cena k 17.11.2016 jen 9.990 Kč, možno i větší stejný typ Philips 49PFS4131 Full HD 123 cm, cena jen 11.990 Kč. Oba jsou již osazeny tunerem DVB-T2 pro nové vysílání. Nejsou Smart, nemají Ambilight ani možná zbytečný Android, ale kvalitní obraz i výbavu mají dobrou, o tom se přesvědčíte osobně na prodejnách. Jak vidno, tak pro kvalitní běžné sledování není třeba zbytečně platit vysoké ceny, často i za reklamní triky, že daný televizor s vyšší cenou umí něco více, to vždy neplatí. Proto při koupi TV přemýšlejte, než vyberete a koupíte, to se vždy vyplatí ( pozdě Bycha honiti )

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.