Poradna Philips 43PUS6101

Autor: | Vloženo: 28.11.2018 000 07:39 | Témata: Poradna Philips 43PUS6101

Nastavení "domovského" programu.

Zdravím,
Vlastním televizor Philips 43PUS6101/12 a potřeboval bych na něm nastavit „domovský“ program, na kterém se mám televizor pokaždé spustit.
Naladil jsem programy přes automatické ladění, potom jsem z tohoto balíku vybral asi 2/3 programů do Oblíbených, kde se již dají programy přesouvat podle vlastních preferencí – což myslím mimochodem nejde, pokud máte zobrazeny „Všechny“ naladěné programy.
Nyní, pokud zapnu televizor na dálkovém ovládání třeba na volbu 4 (kde mám v Oblíbených kanál Prima), tak se mi po rozsvícení televizoru Prima skutečně objeví, ale asi po 1 sekundě se objeví hláška „Seznam kanálů byl aktualizován“ a pokaždé mi tam sám od sebe naskočí program Barrandov News, který ale vůbec nemám zařazen v sekci Oblíbené. Tento program je v sekci „Všechny“ na prvním místě.
Jak se mohu tohoto programu zbavit – mimochodem jej vůbec nepreferuji, takže jsem si ho nezařadil do Oblíbených a nejraději bych ho z nabídky vymazal, jenže se mi nepodařilo najít možnost, jak to udělat. Z Oblíbených se dají programy vymazat, ale ze složky „Všechny“ se vymazat nic nedá.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.