Poradna Philips 47PFL6097K

Autor: | Vloženo: 22.03.2013 000 17:15 | Témata: Poradna Philips 47PFL6097K

Programy

Dobrý den.Po přidání programů kabelové televize do oblíbených, se mi druhý den všechny zdvojnásobí nebo ztrojnásobí a další dny pořád naskakují další.Jak tomu zamezím?
děkuji za pomoc

  • Odborník Philips

    Odborník Philips

    25. března 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Symtom je takový, že kanálů v seznamu na obrazovce v čase přibývá, násobí se počet shodných kanálů a nelze vytvořit soubor oblíbených kanálů. Projevuje se to zejména na sítích společnosti UPC v České republice. Postiženy jsou televizory Fusion 2012 (série 6XX7, 7XX7, 8XX7, 9XX7), Příčinou je struktura sítě UPC, kde se nachází mix programů v normách DBV-C, DBV-T a několika analogových programů. UPC nemá na tuto síť mezinárodní homologaci pro střední Evropu a tedy i pro Českou a Slovenskou republiku. Přes jasnou příčinu problému se intenzivně pracuje na tom, aby si s touto situací software našich televizorů poradil, jako si s tím poradí jednodušší typy výrobků. V současnosti se podařilo najít místa v software, která byla upravena pro Českou republiku a také pro Slovensko, (které má odlišnou strukturu, odolnější). Zkušební verze již byla ve vývojovém oddělení úspěšně odzkoušena na streamech dodaných společností UPC. Nyní se urychleně pracuje na finální veřejné verzi, termín dohotovení však dosud není znám.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.