Poradna Televize


Autor: | Vloženo: 11.02.2013 000 22:20 | Témata: Poradna Televize

Rozhodiji se mezi samsung UE46ES6100, LG 42LM660S

co mi doporucite? lg ma pry z uhlu sekavy obraz? kazdy prodejce tvrdi neco jineho.Samsung je pry lepsi ale chtel jsem casem dokoupit domaci kino a to zas neni v ceskem menu.To zas lg je a i televize uz ma pripravu na satelit.

  • Libor Gondek

    Libor Gondek

    14. února 2013

    Určitě LG, pokud se chcete dívat na 3D, tak je vždy lepší sedět naproti TV, nikoli z boku. LG nemá "přípravu na satelit", ono má vestavěný satelitní tuner, čili satelit má. Stačí jen na zeď připevnit přijímač, koupit kartu a hurá, můžeme vysílat. Ale je zbytečné kupovat takhle malé. Když máte vyhlídnutý Samsung 46", tak jsem vám vyhledal pár LG srovnatelné velikosti, vybavení, kvality a také ceny.

    https://3d-televize.heureka.cz...
    https://3d-televize.heureka.cz...

    https://3d-televize.heureka.cz...
    Tahle je nejlepší, ale o něco dražší. Nicméně si myslím, že televize není investice na měsíc, takže by se to mělo vyplatit. Má nejhezčí obraz ;-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Richard

      15. února 2013 - Richard

      Televize bude na hodne dlouho dokavat nepadne proto na penezich setrit nebudu. Ten posledni typ neni spatny jen mi reknite jaky je mezi nemi rozdil ze je vetsi a levnejsi. To je starsi model? spis se rozhoduji mezi lm 660s, nebo lm670s ? delaji je i v 55"/ jinak dekuji za odpoved neco musime vybrat koukam se tiu na stareho thomsona a uz mi z nej pali oci.:)


    • Libor Gondek

      19. února 2013 - Libor Gondek

      40" a 42" jsou nejprodávanější a nejžádanější rozměry TV. Proto si prodejci můžou dovolit tam ceny trochu "natáhnout". Jinak rozdíl mezi tou, co jste našel vy a těmito je, že nemají tak velkou výbavu. Je to nižší model (menší frekvence, o něco horší displej, omezenější funkce SMART a také např. méně brýlí), 660s a 670s v tomto větším rozměru jsou také za trochu jiné peníze, ale jsou to také modely o něčem jiném.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.