Poradna Televize


Autor: Anonym | Vloženo: 24.02.2013 000 22:40 | Témata: Poradna Televize

Anonym

DVD 3D Blue ray přehrávač

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jak důležité nebo dobré je mít zároveň k 3D TV i DVD 3D přehrávač s Blue ray . Omlouvám se nejspíše za hloupý dotaz :))

  • JIŘÍ

    JIŘÍ

    25. února 2013

    MÍSTO 3D BLU.PŘEHRÁVAČE LZE POUŽÍT EXTERNÍ HDD. LZE NA NĚJ UKLÁDAT 3D FILMY I FILMY VE VYSOKÉM ROZLIŠENÍ .JE POTŘEBA HO JEN NASTAVIT NA NFTS MÍSTO FAT32.TAK SE VÁM NAHDD VLEZE V POHODĚ A BEZ PROBLÉMÚ 3D FIL KTERÝ JE VĚTŠÍ NEŽ 4GB. JEDINOU NEVÍHODOU JE U EXT HDD TO ŽE VAŠE TV NEMUSÍ PŘEHRÁT FORMÁT VE KTERÉM JE FILM NEBO SOUBOR NAHRÁN. FILM VE 3D SI NA EXT HDD MŮŽETE ZDARMA STÁHNOUT TŘEBA NA ULOŽTO.CZ.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (4)
    • Anonymní uživatel

      25. února 2013 - Anonymní uživatel

      kupovat si chci Samsung UE40ES6100 ... takže ten DVD 3D Blue ray přehrávač slouží pouze jako klasicky přehrávač ? Žádné výrazné zlepšení kvality atd. ? :) lépe řečeno jsou skoro zbytečné jo ? :D .... Tak filmy do TV hodím přes fleshku , Xbox nebo pokud to půjde tak rovnou z kompu kabelem , to je to nejmenší doufám :)


    • JIŘÍ

      25. února 2013 - JIŘÍ

      ANO 3D BLUE RAY SLOUŽÍ POUZE JAKO PŘEHRÁVAČ,JINAK POZOR NA TO S TOU FLESKOU NĚKTERÉ TV SNÍ MAJÍ PROBLÉM .KOMP PROPOJTE HDMI KABELEM 1.4 TEN SLOUŽÍ I K PŘEVODU 3D VIDEA. CO SE KVALITY VIDEA TÝKÁ HODNĚ ZÁLEŽÍ TAKY JAK JE FILM NAHRÁN V JAKÉM ROZLIŠENÍ BLURAY URČITĚ NEZAVRHUJI,ALE JÁ HO PROSTĚ NEPOUŽÍVÁM POUŽÍVÁM K TOMU EXT HDD.A NEBO PROPJÍM TV A PC PŘES DLNA.V TV.


  • Libor Gondek

    Libor Gondek

    26. února 2013

    3D BlueRay se nedá s normálním rovnat, protože narozdíl od normálního umí brát 3D BlueRay disk, tedy filmy natočeny přímo ve 3D formátu.

    HDMI 1.4 neslouží k převodu 3D videa... 1.4 na rozdíl od 1.3 slouží i jako optický kabel (jinými slovy při připojení do domácího kina vede obraz a zvuk jedním směrem, ale umí také vést zvuk tím druhým), to je ten jediný rozdíl.

    Externí disk je v dnešní době určitě vhodné mít, ale na to se tazatel neptal. Odpověď zní ano, je to vhodné. A pokud si chcete tu televizi užít naplno, tak je to dokonce nutné. I když 3D BlueRay filmy lezou solidně do peněz.

    Radit nelegální stahování z uložta mi také přijde trochu zcestné. I kdybych pominul morální stránku, tak originál blueray film má 50, ale i 100GB a ať je ten film na uložto v kvalitě sebelepší, na originálku to nikdy mít nebude. Krom toho by se na ten slavný externí disk mnoho filmů v takovéhle kvalitě stejně nevešlo...

    Ještě bych panu Jiřímu poradil před odesláním odpovědi alespoň trochu zkontrolovat pravopis. Taky dělám chyby, všechno se uhlídat nedá, ale NEVÍHODA prostě bije do očí. ;-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Anonymní uživatel

      26. února 2013 - Anonymní uživatel

      Děkuji :)

      Ještě takový hloupý dotaz :-)) ... Když budu mít klasicky blue ray přehrávač ( bez 3D ready ) tak 3D blue ray film nepřehraji že ?

      Logicky by to tak mělo být , ovšem když ten 3D bluray film jde údajně přehrát z obyčejného externího HDD ( co to je za formát ,že si ho TV dokáže otevřít ?!) tak by to mohlo jít i přes přehrávač který by měl být tomhle "chytřejší" než TV s HDD :))


    • Libor Gondek

      26. února 2013 - Libor Gondek

      Správně, ještě bych si dal pozor na to slovo ready. Když je něco ready, tak to znamená, že je to na tuto funkci připraveno, ale ještě se něco musí dokoupit. Jeden z marketingových tahů. Pokud tam opravdu není černé na bílém napsáno 3D BlueRay, tak to pozor na to, bude to z vás chtít vytáhnout další peníze. Filmy ve vysokém rozlišení jsou nejčastěji ve formátu .mkv, který přehrává už každá moderní tv, ale zase ne úplně každý přehrávač, co má USB vstup...


    • Anonymní uživatel

      26. února 2013 - Anonymní uživatel

      dík moc ;) už jsem z toho hned menší blbec :D


    • Libor Gondek

      26. února 2013 - Libor Gondek

      Není za co :-D


    • Matěj Hyršovský

      5. května 2013 - Matěj Hyršovský

      jojo, pánové jsou specialisti :-D prej blue ray :-D


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.