Poradna Televize


Autor: | Vloženo: 15.03.2015 000 22:22 | Témata: Poradna Televize

Jakou televizi koupit?

dobrý den, chtěla bych poradit, jakou televizi koupit. už jsem ze všech těch skvělých obrazů od všech značek úplně "mimo". co je pro nás důležité: nahrávání a přehrávání přes usb, minimálně full hd /díváme se hodně na sport v hd /, hdmi vstup, výstup na sluchátka /má některá bezdrátové připojení na ně?/ bez internetu a 3d se obejdeme, máme již jednu takovou televizi a po pravdě to moc nevyužíváme. jelikož jedeme přes sky link, tak kdyby měla tuner, bylo by to bezva. ale není to podmínka, můžeme ji připojit, "krabiček" na to máme dostatek :-D velikost 48-50 palců moc děkuji za odpověď. Věra

  • Mr. Dalby

    Mr. Dalby

    16. března 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Aby nahrávání nebylo omezeno jen na pevný disk, ale šlo i na flešku, volte samsung. Aby šlo přehrávat nejvíce videokontejnerů(mkv, avi, mp4 apod) a videokodeků (avc, hevc,..), tak taky samsung, protože hevc kodek jinde nenajdete. Brzo budou filmy pouze v hevc - stačí si vygooglit, co to znamená hevc. Pokud jste měli 3D a líbí se vám ten plynulý telenovelácký obraz ve filmech a seriálech, tak si opět kupte 3D, ale kupte si takovou, kde neplatíte za to, že jsou brejle v krabici - UE48H6200 nebo UE48H6270, což je to stejné jako H6200, ale navíc se satelitním tunerem. Pokud máte radši obraz přirozenější, tak, jak naturálně je točen, tak např UE48H5570 se satelitem nebo UE48H5500 bez satelitu. Všechny mají displeje typu VA - stačí si přečíst třeba na googlu o jejich výhodách.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.