Poradna Televize


Autor: | Vloženo: 18.08.2015 000 18:52 | Témata: Poradna Televize

Ahoj, potřebuji pomoct s výběrem.

Ahoj, potřebuji pomoc s výběrem nové fullhd led televize.. Chtěl bych k ní mít připojený PC a X360 takže potřebuju 2-3 hdmi, budu na ní hrát hry, takže 100Hz+ a menší odezva by neuškodila, velkou asi 90-120cm... 3D, ani Smart funkce nepotřebuji.. bohužel nemám k dispozici velkou sumu peněz, do televizoru hodlám vrazit tak 11-13k, samozřejmě čím méně tím lépe.
Už jsem se díval na televizory sám a zaujal mě LG 42LB650V, Samsung UE40H6200 a Sony Bravia KDL-40W605.....
Přednost dávám asi televizím Sony Bravia jelikož už jednu takovou máme.

  • veesa

    veesa

    18. srpna 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pohodlné hraní her je podníněno dvěma faktory: IMPUT LAG a MOTION BLUR. K čemu rychlé reakce, když bude obraz rozmazaný při pohybu a naopak? První 2 tv mají 100hz panel, poslední nemá. Zase Sony má nejnižší lag z těchto loňských TV. Sony a Samsung mají VA panely, takže bude lepší na večerní pařby než telka s IPS displejem.
    [ http://www.tvfreak.cz... ]

    Tady si můžeš stáhnout hezký blur test a prodejně si ho vyzkoušet z USB:

    http://www.rtings.com...

    Vyber mezi Samsungem a Sony. Samsung má 100hz panel, takže minimální blur, ale lag vyšší, Sony má 50hz panel, takže vyšší blur, lag nižší. Obě jsou na hry super. Běžně lag i kolem 40ms je dobrý. Viděl jsem 70ms a to je dobrý tak na šachy:)


    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.