Poradna Televize


Autor: | Vloženo: 02.03.2017 000 09:37 | Témata: Poradna Televize

Vypínání televize Samsung: 5 serie (55)

Dobrý den, cca po 2 hodinách se televize sama vypne po nečinnosti, v nastavení jsem vypli vešeká vypinání a problém tu stále je. Můžete mi prosím poradit jak tento problém vyřešit ? Zkoušel jsem i aktualizaci softwaru

  • Roman

    Roman

    7. března 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Jistě jste nevypnuli vše, respektivně jste nepřenastavili základní nastavení a nepřečetli si návod, který je v elektronické verzi v TV Samsung. Tedy ještě jednou zmáčkněte zelené tlačítko nad ovládacími šipkami - MENU, otevře se okno s nabídkami - Obraz, Zvuk ..., šipkou najeďte na Systém a potvrďte prostředním tlačítkem mezi ovládacími šipkami, otevře se okno Systém, najeďte šipkami na Doba autom. ochrany, ta je v základu nastavena na 2 hod a ta po jakémkoli neovládání TV zařizuje Vámi popsané VYPnutí TV po 2hod. Pokud najedete na Dobu autom. ochrany a potvrdíte tlačítkem mezi šipkami, otevře se nabídka s fajfkou na 2hod a můžete změnit, buď Vypnuto, nebo delší čas: 4, 8, 10hod. Rozhodně nevolte Vypnuto, pokud totiž bude výpadel El.energie, po zapnutí 230V se TV automaticky ZAPne a pokud nebudete doma tak se TV NEVYPne při volbě Vypnuto Doba autom. ochrany, proto výrobce nastavuje smysluplné 2hod, jelikož v této době v 99% něco na TV ovládáte, pokud NE, tak se vypne, ať již usnete, nebo po výpadku El.enrgie 230V. Jasné?

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (5)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.