Poradna Samsung LE26D450

Autor: | Vloženo: 05.04.2012 000 22:14 | Témata: Poradna Samsung LE26D450

Info a Držák

Zdravím, sháním televizi do pokoje, tak aby měla dobré rozlišení a dala se sledovat na 2 metry od počítače, ale zároveň dostatečnou úhlopříčku aby se dal obraz sledovat z postele cca 5-6 metrů, nemám moc představivost jestli by 66cm stačilo.

Druhý dotaz:
jelikož postel mám v pravém úhlu s místem kde bych chtěl mít televizi, potřeboval bych poradit který držák koupit aby byl otočný o 90° do obou stran (díky trámu je větší odestup od zdi, takže v tom by problém nebyl) a zároveň aby byl kompatibilní, jak jsem pochopil, televize mají jakési standardizované rozestupy děr na šrouby kterými se dají připevnit na držáky, našel jsem takové držáky kolem 2 000, to bych to radši hodil na nějaký stolek.

Díky ;)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. dubna 2012

    Dobrý den, k Vašemu druhému dotazu: My máme tuto televizi na VESA držáku Stell SHO1061 (koupeno v DigiBoss.cz za 667Kč) a jsme plně spokojeni. Má dva klouby, takže pokud máte okolo trámu ještě nějaké místo, mělo by to jít otočit o 90° na obě strany. Nebudete-li si jist, doporučil bych spíše SHO1023, je za podobnou cenu, ale má dvě raménka s třemi klouby, takže dovoluje větší volnost pohybu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.