Poradna Samsung LE32C450

Autor: | Vloženo: 20.01.2011 000 14:23 | Témata: Poradna Samsung LE32C450

Usb do tv

Dobrý den vidím že je tu na to plno dotazu ale zajímalo by mě jak to funguje ? nahraju filmy do usbčka strčim ro do tv a nic nikde neni žádna složka nic se nezobrazuje a v menu to také neni, děkuji předem za odpověd

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    20. ledna 2011

    Dobrý den,
    vůbec nechápu, jak je možné, že Vám to nejde. Zkontrolujte, zda je flash paměť v pořádku. Dále zkontrolujte, v jakém formátu je film, který chcete přehrát. Mi osobně to zatím přehrálo všechny avi filmy a dokonce i flv. Zkontrolujte, jestli flash paměť strkáte do správného otvoru, ačkoliv si nedokážu představit, že se Vám to podařilo vložit někam jinam. Pokud s Vám neobjeví menu Media USB samo, zmáčkněte na ovladači tlačítko Media.P(na levé straně ovladače, hned vedle zeleného tlačítka Menu) Pokud se Vám ani tak nic neobjeví, zkuste tlačítko Menu>Seznam zdrojů>MediaUSB>Filmy(případně vyberete něco jiného dle obsahu.
    Pokud se Vám ani takto nepodaří přehrát film, zkuste televizor reklamovat.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lukáš

      20. ledna 2011 - Lukáš

      zkusel jsem to menu - seznam zdroju a mediausb tu neni napsaný a nic takový vubec netušim tv má jen jedno usb


    • Anonymní uživatel

      20. ledna 2011 - Anonymní uživatel

      Pozor, možnost USB se v seznamu zdrojů spuštěného z Menu nezobrazí, pokud není nějaké zařízení v USB zapojeno. Pokud je, ale nedá se zobrazit, tak je možné, že TV nepodporuje takový formát. Většinou se pak zobrazí nápis Prázdné medium, nebo se snaží načítat, ale pak se vrátí zpět do pozice USB. Také se to stává, pokud je soubor chráněn a není ochrana před překopírováním odstraněna.


    • Anonymní uživatel

      20. ledna 2011 - Anonymní uživatel

      Omlouvám se, možnost USB se zobrazí i pokud není zařízení připojeno. Dále by se Vám v možnostech seznamu zdrojů měla zobrazit všechna 3 HDMI, TV, PC, Ext.(scart), AV(cinch), Komponent a nakonec USB. Pokud tomu tak není, zkontrolujte, zda máte opravdu TV Samsung LE32C450. Pokud ano a je to edice 2010, mělo by to fungovat. V edici předcházející šlo pouze z USB přehrávat Mp3 a prohlížet foto. Další možnost je upgrade firmware, ale raději u nějaké odborné firmy, případně reklamace.


    • Lukáš

      20. ledna 2011 - Lukáš

      tady je ta přesná tv http://www.directtvs.co.uk... moc prosím o pomoc děkuji


    • Anonymní uživatel

      20. ledna 2011 - Anonymní uživatel

      No, tak já opravdu nevím, co tu řešíme. :-) Rád bych Vám pomohl, ale jednak jste v sekci, kde se řeší úplně jiná televize, jednak já tu Vaši nemám, neznám a nikde jsem k ní ani nedohledal manuál, ale hlavně z dostupných informací je jasné, že žádným USB není ani vybavena. :-) Takže je mi líto, ale tady Vám asi pomůže málokdo.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.