Poradna Samsung PS51D570

Autor: | Vloženo: 14.02.2012 000 10:28 | Témata: Poradna Samsung PS51D570

Otazka Na pana Pavla. Prijem SAT vysielania cez Skylink.

Ako je mozne ze vam funguje tato dvojica(karta+CI modul pre sat.prijem) http://www.videotech.cz... ked mne prave tato dvojica nefunguje. Po naladeni programov spusti iba volne. Pri prepinani kodovanych programov vzdy vyhadzuje nejaku chybovu hlasku alebo program je kodovany. Dalsi problem je v nastavení noveho transpondera skylink (od 1.2.2012) pre STV1,STV2,DOMA atd...tieto zakladne programy mi vobec nenajde aj ked som manualne pridal v menu TV novy transponder 11836,rych.27500,H). Dakujem za odpoved.

  • Pavel

    Pavel

    17. února 2012

    Já tomu nerozumím. Mě to funguje normálně. Pokud se objeví hláška, tak při zapnutí TV. Zkus při naladěném STV1 upgradovat fw modulu.

    Pokud se jedná o přelaďování stanic, tak je nutné se podívat, zda je v seznamu uveden kmitočet a polarizace transporderu. Pokud není, je nutné ho ručně zadat.

    To je OK.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Stano

      17. února 2012 - Stano

      Tak nakoniec sa mi to podarilo rozchodit, ale modul som vymenil za Irdeto SMIT (fialovy), ten uz fungoval. A podarilo sa mi nastavit aj programy STV1, STV2, atd...Problem bol v nastaveni DiSEqC na ASTRE 23,5 treba zvolit 2/4 inac naladi len nemecke programy.Takze teraz bezi vsetko ako ma a dokonca aj prepinanie programov trva asi len 1 sekundu takze konecne spokojnost.. (Ano a pri zapnuti TV to trva asi 6 sekund kym sa karta zosynchronizuje, ale potom to uz ide bezproblemov.)


    • Pavel

      21. února 2012 - Pavel

      Ale Diseg nemá s modulem nic společného.
      Tos měl špatně nastavené základní nastavení satelitního příjmu v menu.
      Tak v tom nedělej guláš.

      SMIT je starý čínský modul bez možnosti fw upgrade ze satelitu.
      Do budoucna znamená problém.


    • Stano

      22. února 2012 - Stano

      Este raz -islo o to ze som riesil 2 problemy. Prvy bol v nekompatibilite modulu s kartou a druhy problem ze som nemohol naladit programy na 11836 MHz (STV1, STV2, Markíza, Doma, TV JOJ, JOJ Plus, TA3, TV Patriot ) . Pri kodovanych programoch pisalo "Chyba karty" a niekedy aj ine. Aj napr na CT1 ktoru som mal naladenu. Ked som vymenil modul za fialovy Tak to nabehlo na prvy pokus (bolo tam zobrazene "Synchronizacia karty atd..prebehla uspesne) Ked som prepol na CT1 tak uz isla v pohode. Az potom som prisiel na to ako naladit ostatne kodovane programy.(DiSEqC) Defaultne som mal nastavene 1/4 a zmenil som to na 2/4 na Astre 23,5 kedze som navstivil par satelitnych for kde som sa to docital.
      A inac SMIT funguje bez akelkolvek poruchy. Zatial som nemal ani jeden vypadok . Kdezto na modry modul sa stazuju ludia na forach ze to vypadava asi tak 3 tyzdene a prepinanie programov trva asi 4 sek. Tak to dakujem pekne. Mne prepinanie trva asi 1 - 1,5 sek.
      A k tomu upgradu - Neviem ako si na to prisiel tu mas link- http://www.satelitnatv.sk...


    • Pavel

      25. února 2012 - Pavel

      Já s tím modulem žádné problémy nemám.
      Vše funguje korektně....Asi někdo podává ty špatné informace aby se prodával ten zastaralý Čínský šunt SMITve fialové barvě .
      Já sem koukal na osazení toho nového modulu a má podstatně výkonnější procesor a více paměti. Takže už z tohoto důvodu je nesmysl to co píší ....někde...


    • Pavel

      25. února 2012 - Pavel

      Teď se dívám...už odkazuješ na inovovaný modul označený CI+ a s certifikací.
      Když sem kupoval já modul, tak byl k dispozici pouze starý SMIT modul...tento ještě nebyl v nabídce.

      Tak už komunikaci považuji za ukončenou.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.