Poradna Samsung UE40D5000

Autor: | Vloženo: 26.12.2011 000 21:01 | Témata: Poradna Samsung UE40D5000

Cvakání v televizoru Samsung

Kupil jsem si tento televizor mám jej doma asi 14 dní a po asi týdnu se ze zadní části televizoru začalo ozývat nejdříve lupání a nyní cvakání a to v intervalech cca 5 minut někdy i dva hned krátce za sebou. Dost mě to ruší. Zadní kryt televizoru je z hladkého tenkého plastu, který je v současné době mírně zvlněný. Je to normální? Poradíte prosím jak se lupání a cvakání zbavit či je to důvod k reklamaci?

  • www.24-elektro.cz

    www.24-elektro.cz

    27. prosince 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den

    Zkuste se obrátit na podporu značky Samsung, nebo na jejich servis a problém s nima prokonzultovat. Odhaduji ale, že loupání a cvakání a vyboulený platst OK nebude.

    S pozdravem
    http://www.24-elektro.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      1. února 2012 - Petr

      Dobrý večer,
      na základě Vašeho doporučení jsem kontaktoval podporu značky Samsung a po popsání problému jsme se dohodli na předání televizoru k záruční opravě.
      Od servisního technika jsem se následně dozvěděl, že byl vyměněn zdroj televizoru a to pouze preventivně. Zadní kryt televizoru je dle sdělení pána ze servisu z tenkého plechu (na mne působil jako plast). Jeho mírné zvlnění není údajně na závadu a mělo by být zcela normální. Po provedené záruční opravě jsem se lupání úplně nezbavil. Co se týče cvakání toto ustalo. Na dotaz co zvuky způsobuje mi bylo sděleno, že se jedná o důsledek různé tepelné roztažnosti součástek uvnitř televizoru, které se při provozu zahřívají, což je údajně normální a prý tomuto nelze úplně zabránit. V každém případě hlasitost tohoto jevu je již pouze zanedbatelná a pokud se na toto člověk nesoustředí již jej to neruší.
      Závěrem tedy děkuji pánovi či paní z www.24-elektro.cz, který mi svou radou pomohl věc vyřešit.
      Petr


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.