Poradna Samsung UE40D6530

Autor: | Vloženo: 06.05.2012 000 16:38 | Témata: Poradna Samsung UE40D6530

Nahrávání

Existuje možnost nějaké aplikace-softver který by se dal nainst.do tv.kvili nezávisl.sledování a nahrávání-jako to bylo kdysi běžné u klas.VHS recordéru? Děsně mě to štve...

  • Louis

    Louis

    9. května 2012

    Laicka zkusenost: na vyuziti dvou programu (1. sledovani, 2. nahravani) by jsi potreboval dva tunery, ale TV ma jen jeden. Presto umi (jak jsem zjistil) jeden program nahravat a druhy muzes sledovat, ale jen kdyz oba tyto programy jsou ze stejneho multiplexu (vyzkouseno CT1, CT2, CT4, CT24)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Ruda

      13. května 2012 - Ruda

      A můžeš Lousi prosím tě popsat, jak to nahráváš? Dáš nahrávání na jednom programu,pak si přepneš na druhý ze stejného multiplexu a ten první se furt nahrává?


    • Louis

      14. května 2012 - Louis

      Presne tak. Poznas to podle toho, jestli ti to dovoli prepnout na jiny program, a) bud te to necha prepnout bez zadneho upozorneni, nebo b) te to bude upozornovat, ze nahravas a jestli to budes chtit opravdu prepnout, tak tim ale zrusis nahravani.


    • Matyas

      22. května 2012 - Matyas

      Zkoušel jsem to jak na satelitu tak na anténě (pozemní vysílání s jedním multiplexem) a žádný z programů CT1,CT2,CT4,CT24 pokud bylo spuštěno nahrávání na některém z nich nešel během toho nahrávání přepnout na jiný program. Vždy se zobrazí hlášení o zrušení nahrávání, tak nechápu jak vám to může jít?


    • Ondry

      4. června 2012 - Ondry

      Přesně tak nejde to ani na programech ze stejného multiplexu.


    • Louis

      6. června 2012 - Louis

      Vážení, je mi opravdu líto, že vám to nejde, ale já si opravdu stojím za tím, že mně to jde. Minule jsem tu popisoval zkušenost s kanály ČT a dnes mohu přidat osobní zkušenost s kanály Nova Cinema, který jsem nahrával (film Cash) a přitom jsem bez problémů přepnul na Novu (Discopříběh). Je na vás, jestli mi to uvěříte nebo ne, nemám důvod kecat, ale přece tu může být malý rozdíl. Nemám tuto TV co je v záhlaví, ale jejího přímého následovníka UE40ES6540, takže jedině jestli v tom není zakopaný pes. Jestli ano, tak se za omyl omlouvám, a souhlasím, že by tento dotaz měl být přesunut do výše udané TV.


    • Matyas

      6. června 2012 - Matyas

      Louisi díky za informace, ale může to být opravdu jiným typem TV, protože přesně tak jak to popisuješ mě to fungovalo v minulosti u samostatného satelitního přijímače. U mé TV to nyní skutečně nejde. Zzavolám proto ještě na ifolinku Samsung co na to řeknou. Také jsem uvažoval zda to nemůže dělat např. druh modulu nebo typ dekódovací karty?


    • Matyas

      7. června 2012 - Matyas

      Tak na infolince Samsung mi právě řekli, že sledovat jiný kanál a nahrávat jiný kanál z jednoho tranpondéru u TV UE40ES6540 prý nelze. Přesvědčoval mě, že ani satelitní přijímač s jedním tunerem to neumožňuje, já ale vím, že mě to šlo a nikdo mi to nevymluví. Tak, že mě vůbec neoradil a jsem tam kde jsem byl předtím. Já ti věřím, že ti to jde, jen nyní přijít na to co máš jinak nastavené než my. Jaký druh modulu a typ dekódovací karty máš ve svém TV? Já mám modul CryptoWorks MASCOM a kartu Irdeto ICE od Skylink.


    • Louis

      9. června 2012 - Louis

      Matyasi, je to jednoduche, ja zatim satelit nemam (i kdyz jiz brzo bude), takze ani nepouzivam zadnou kartu. Me zkusenosti zatim prameni jen z pozemniho vysilani viz: https://3d-televize.heureka.cz...


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.