Poradna Samsung UE40F6400

Autor: | Vloženo: 16.01.2014 000 17:28 | Témata: Poradna Samsung UE40F6400

YouTube a rychlost

Zdravím, při prvním prohlížení YouTube mi naskočilo rychle a taky mi našlo a přehrálo zvolené video. Teď (asi 6-7 pokus)když na to najedu, velmi dlouho trvá (20 i více vteřin), než se přihlásí a když chci "listovat" zmáčknu posun a OK a je to to samé. Když si pustím video, seká se. Je to jako zpomalené, jako kdybych měl na mobilu přeplněnou paměť, nebo spuštěných víc věcí a procesor to nestíhal. Dá se to nějak vyčistit, nebo co udělat, aby se to zrychlilo? Jsem připojen kabelem (i notebook) přes router a rychlost mám 100Mb
A ještě jsem nepochopil jak přehrát video z noťasu na TV. Všude jsem se zaregistroval, přihlásil, spároval a dál to nechápu. Díky za odpověď

  • carter

    carter

    21. ledna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Jediné co mě napadá, že máš plnou paměť TV. Zkus odinstalovat některé aplikace. V PC vyber přehrát se spárovanou TV. Pravé tlačítko na konkrétním videu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • carter

      21. ledna 2014 - carter

      ještě bych aktualizoval TV


    • GS18

      21. ledna 2014 - GS18

      Plná paměť (flash) by na aplikace měla teoreticky jaký vliv? RAM popř. tady to pomalé dvoujádro už spíš, ale k věci;
      Pokud jste si jistý Inetem (odezva, rychlost) a ruzné laborování s (od)instalací aplikací nepomáhá, můžete na vlastní triko zkusit factory reset - to už musí pomoct. Hádám, že máte FW 1116 a nwm, jestli je už k dispozici 1117 - to je jasná pomoc, protože po zaktualizování by se měl provést factory reset. Ono taky nepíšete, jestli Vám to nedělá v prohlížeči atp. - to jste taky mohl uvést, že ne/ano.

      Pokud dodržíte postup a nebudete se v tom nijak jinak hrabat, nic se TV nestane - takto je to bezpečné.
      Jak se tam dostat;

      1. Vypnout
      2. Info, Menu, Mute
      3. Zapnout
      a vlevo nahoře to malé factory menu uvidíte - factory reset tam už najdete. Pohybujte se jen šipkama nahoru a dolů (šipkami vlevo a vpravo už měníte hodnoty u jednotl. položek - samozřejmě pro rozklik nějaké nabídky dejte enter nebo tak).

      Btw: pro YouTube i ostatní se netřeba nikde přihlašovat a kdo ví co ještě. Spárování (pokud chcete videa na TV ovládat přes mobil/počítač) je jednorázovka s číselným kódem, který to spárování umožní. Víc info tady:

      https://support.google.com...


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.