Poradna Samsung UE40H6650

Autor: | Vloženo: 10.01.2015 000 08:47 | Témata: Poradna Samsung UE40H6650

Zapojení TV + satelitní přijímač

Dobrý den,

měl bych dotaz týkající se zapojení TV samsung UE40H6650, k tv jsem zakoupil modul (kartu) CI+Smit Skylink Ready. Původní tv jsem měl zapojenou přes satelit a přístroj Strong 6500. Nová tv při vložení modulu(+irdeto karty) a vynechání Strongu 6500 hlásí, že tv nemá signál. Tímto způsobem přeci musí jít vynechat přijímač strong 6500 nebo musí být zapojen nebo musím zakoupit nový satelitní přijímač?
Pokud vše zapojím jako původně (tzn. ideto kartu přes přijímač) tv funguje.

Jsem v tuto chvíli bezradný.
Děkuji za informaci.

  • libvac

    libvac

    22. ledna 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Televizi musíte nakonfigurovat nejprve na sat. příjem,tzn.zadat a uložit ASTRA23.5. ASTRA19.2 je tam sice jako výchozí,ale konkrétně na frekvenci kterou právě ukazuje že není signál.Navíc musíte tyto satelity odlišit nastavením v Diseq.Pokud vlastně už pužíváte satel.přístroj,tak nastavení proveďte prakticky stejně, samozřejmě musíte ale provést ladění.Doporučuji provést ladění ručně než automat.hledání kvůli možnému problému se setříděním programů.To si můžete provést až na ASTRA19.2.Vězte,že to jde docela jednoduše pokud už s tím máte trochu zkušeností.Ať se dílo daří.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.