Poradna Samsung UE46D6570

Autor: | Vloženo: 31.03.2012 000 16:56 | Témata: Poradna Samsung UE46D6570

Nahrávání TV programů

Prosím Vás o radu.Jakž takž jsem se prokousal obsluhou televizních funkcí / i když ještě ne všech / a rozhodl jsem se zkusit nahrát program,který neuvidím z důvodu nepřítomnosti.
Připojil jsem FLESH DISC /2 G / a na obrazovce se objevilo že je třeba ho naformátovat. Provedl jsem to tedy ale operace se nezdařila a na obrazovce se objevilo,že při formátování došlo k chybě.
Potom se objevilo že zařízení není vhodné pro nahrávání nebo TIME SHIFT.
Nevím kde jsem udělal chybu.Jestli FLESH DISC byl nevhodný a bylo by třeba koupit jiný externí disk
Prosím jaký by jste mně doporučili,abych mohl nahrávání uskutečnit
Moc Vám děkuji, s pozdravem M.Macák

  • JIRKA

    JIRKA

    4. května 2012

    DOBRÝ DEN TELEVIZE POTŘEBUJE K NAHRÁVÁNÍ POŘADU EXTERNÍ HDD. NA KTERÉM JE MINIMÉLNĚ VOLNÝCH 60GB. JINAK NA HDD. NELZE NAHRÁVAT. MÁM DOMA EXT HDD S KAPACITOU 250 A 500GB.A VŠE JE U NAHRÁVÁNÍ BEZ PROBLÉMÚ. PO PŘIPOJENÍ EXT.HDD SI HO TV NAFORMÁTUJE A PAK HO LZE NORMÁLNĚ POUŽÍVAT PRO NAHRÁVÁNÍ BEZ PROBLÉMÚ. POKUD BUDETE CHTÍT ALE POUŽÍT TAKTO NAHRANÝ HDD. V POČÍTAČI NENÍ TO MOŽNÉ.JÁ MÉM OBA DVA HDD OD SAMSUNGU A JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJEN.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • zdenča

      15. května 2012 - zdenča

      jj, hdd si tv naformátuje a lze ho použít pak jen pro tv, v pc ho nepřehrajete...., a naopak, takže film, který si nahrajete z tv na hdd si přehrajete zase jen v tv...., no a film nahraný na hdd v pc si na tv nepřehrajete...., tohle je trochu mínusové...., je to tak ale u většiny těchto tv.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.