Poradna Samsung UE55J6272

Autor: | Vloženo: 11.02.2016 000 13:00 | Témata: Poradna Samsung UE55J6272

šílený obraz v režimu dynamický obraz

Když si zapnu v menu obrazu režim dynamický, tak je sice obraz plynulejší a konečně využívá 100Hz panelu, ale jakmile je přes anténu nějaký sport, klidně i v HD, tak je nemožné jej sledovat! Rychlejší pohyb je sekaný a nebo dělá dokonce duchy. Velice otravné a při sledování fotbalu nekoukatelné, protože místo nohou kmitají hráčům jen fleky, o pohybu míče nebo puku a hole při hokeji ani nemluvím. Když vypnu dynamický režim, tak je obraz co se pohybu týče naprosto stejný jako u 50Hz panelu a tím pádem nechápu, proč jsem si 100Hz panel kupoval. o Režimu sport ani nemluvím (to je na totožné úrovni jako režim dynamický ovšem ještě Vám k tomu upraví zvuk) Když si z flešky pustím remux o 1080p a velikosti 30GB, tak je to sice méně, ale i tak je občasné rozmazání rychlého pohybu viditelné. Co se děje?

  • HONZA

    HONZA

    13. února 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    J6272 má celkem dost tragický obraz a nedá se ani moc nastavením vylepšit.
    Vracel jsem ji po tydnu a v obchodě prodavač mezi řečí prohlásil, že se mi ani nediví

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (7)
    • Jakub

      16. února 2016 - Jakub

      Já teda právě vybíral nejdřív podle PRAVÉ frekvence panelu a měl jsem 3 favority. Bydlím v Praze a tady je to samé electroworld a datart, takže jsem si je šel prohlédnout osobně a podle toho, co jsem viděl v elektru, tak mi přišel obraz nejlepší. Navíc vesměs na ní jsou kladné ohlasy i na netu.Bohužel ji mám déle jak 14 dní a už s tím nic neudělám...dynamický režim mám vypnutý a zapínám jej když koukám na Blu-ray a kvalita vstupu je na nejlepší úrovni.


    • Jakub

      20. února 2016 - Jakub

      Tak jsem si ještě pohrál s nastavením Auto motion plus a plynulost obrazu je lepší. Stále jsem ale toho názoru, že za 20.000,- se dá určitě sehnat lepší panel....


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.