Poradna Sencor SPV 7012T

Autor: Johoro | Vloženo: 16.10.2022 000 13:56 | Témata: Poradna Sencor SPV 7012T

Johoro

Rádce

Trochu rádce na již staré dotazy. TV lze nechat připojenou ke zdroji i během sledování TV. Anténa je určena spíš při použití na střeše auta, ale dá se použít na plechovém parapetu nebo zábradli balkonu plus prodlužovací kabel. Že hráli starší televize lépe, co se signálu týče, bylo dáno tím, že se vysilalo na jiných frekvencích a jiné šířce pasma, kdy i při slabém signálu bylo něco vidět. Teď to buď jde dobře a nebo vůbec. V paneláku si musíte najít vhodné místo s dobrým signálem a nebo použít dobrou anténu. Připojit k TV jdou i VHS rekordéry i další, pomocí HDMI, USB a nebo přes redukce třeba ze SCART na HDMI. Zatím jsem nezkoušel, možná půjde připojit i Chromecast, když jde připojit i na staré TV udělá z ní Smart TV.
CHROMECAST třeba nefunguje na TV Philips. K tomu je ale třeba WiFi připojení.

  • 17. října 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    děkujeme Vám za vložení praktických postřehů k televizi SPV 7012T.
    S pozdravem
    Team Sencor Care

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Johoro

      17. října 2022 - Johoro

      Ještě bych něco doplnil. Pozorovací úhly nejsou nic moc a je třeba TV pozorovat spíše kolmo. Zvuk je mono a nejde dosti hlasitě a dají se použít třeba nějaký mini reproduktor Bluetooth, který má možnost připojení i přes jack kabel. Hlavně má svoji nabíjecí baterií, která vydrží v provozu několik hodin. Zvýší vám to hlasitost poslechu a při cestování nezabere moc místa navíc.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.