Poradna Sharp LC-40LE810E

Autor: | Vloženo: 24.01.2012 000 14:14 | Témata: Poradna Sharp LC-40LE810E

Sat přijímač.

Tato televize nemá zajištěnou kontabilitu ze sat přijímači dle vyjádření servisu,takže televize jen na dvb t hd přijímač mám prakticky k ničemu otazka naco takovou televizi když nejdou sledovat HD programy přes satelit děkuji za odpověd.Petr.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    25. ledna 2012

    K TV je možné připojit satelitní set-top-box pro příjem satelitních HD programů. Nemá ale vestavěný satelitní tuner (tj. není možné připojit satelitní parabolu přímo - bez set top boxu). TV má DVB-T s MPEG4, pro příjem testovacího HD vysílání, nemá však DVB-T2 tuner pro budoucí HD pozemní vysílání (to ale zatím u nás prodávaná TV nemá žádná).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Petr Jeřábek

      26. ledna 2012 - Petr Jeřábek

      Zdravím pane Josefe vy jste mě špatně pochopil,ja mám satelitní přijímač technisat hd ,který mě funguje bez problému na lcd samsung ,ale nefunguje na této nové televizi sharp!Reklamoval jsem tuto vadu u servisu sharp dvakrát a technik mě řekl že tato televize nabude fungovat s přijímačem technisat a že ji mám prodat a koupit s vestavěným sat přijímačem podotýkám že televize je 3 měsíce stará a já ji budu prodávat ze strátou protože firma sharp neupozornuje zákazníky že u přijímaču hd není zaručená kontabilita k této televizi protože naní určená na evropský trh ,ale jen na Japonský!Takže firmu sharp ani náhodou timto upozornuju všechny zákazníky kteří se chystají tuto televizi zakoupit jakému riziku se vystavujou protože servis se o tom nebude bavit a jediná rada bude televizi prodat ,ale prodělek ponese zákazník a né firma sharp která neupozornuje zákazníky že televize nefunguje na extérní sat přijímače!Jeřábek.


    • Anonymní uživatel

      26. ledna 2012 - Anonymní uživatel

      Tak to se omlouvám, nemám zkušenosti konkrétně s tímto modelem TV Sharp, ani tímto satelitním přímačem. Nicméně s jiným modelem TV Sharp satelitní přijímač funguje. Možná by bylo dobré se o tuto zkušenost tohoto modelu podělit v recenzích.


    • Petr Jeřábek

      26. ledna 2012 - Petr Jeřábek

      Omlovat se nemusíte to by měla firma sharp,která plodala zákazníkum tyto televizory a pak jim řekla ža nebudou fungovat za sat přijímačem a není to jen technisat zkoušeli jsme i jiné taky nefungujou!To jen pro doplnění jak se jedná ze zákaznkem.Jeřábek.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.