Poradna Sony Bravia KDL-42W805

Autor: | Vloženo: 19.05.2014 000 13:23 | Témata: Poradna Sony Bravia KDL-42W805

LG 42LA 691S nebo sony Bravia KDL-42W805

Kterou vybrat?Nejsem televizní maniak na domácí přetáčení filmů atd,jen mi jde o dobrý obraz a kvalitní Wifi,pouštění intern radiií,yotube,.Jak tu někdo psal připadá mne že Heureku sponzoruje Samsung a LG.I v kamenném obch přeferují tyto 2 značky také .a na Sony háží špínu.Léta používám Sony přijímače ale jedině bych se přiklonila k LG ale je opravdu tak dobrá oproti Sony ?Snad ve Wifi asi.........+ovládač?A to všude slyším že jedině 3d televizi pasivní.....
Je mi jasné že každému obchodníkovi o jde o dobrou marži ale rozumí tomu fanda na tel.přijímače né obchodník zde?Díky S.

  • xicht

    xicht

    23. května 2014

    kvalitní wifi....to je zajímavé spojení. pokud chcete internet, kde půjdou i videa přímo v browseru, volte lg nebo samsung. ideální si vzít do obchodu flashku a vyzkoušet na vlastním filmuu, kde je pohyb...ideálně pohyb kamery. lg a samsung mají televize s plynulým pohybem jedny z nejlevnějších...za cenu, kde vám konkurence právě v podobě sony nabídne ještě převlečené 50hercovky s udávanými 200hz. pasivní 3D je jen polovičaté. lepší je aktivní, ale zase se musí u brýlý občas vyměnit baterie, ale hraje to výrazně lépe...opravdu je lepší si to všechno vyzkoušet, než o tom jen číst. třeba pasivní 3D, když se podíváte, tak uvidíte horizontálně řádky, tzn vidíte jen pravou polovinu obrazu (každý druhý řádek), u aktivu vidíte všechny řádky. ale zase aktivní 3D je při umělém osvětlení nepříjemné - tzn ideálně na koukání za denního světla nebo večer bez lempičky. osobně bych volil z těchto dvou rozhodně radši lg42la691S a nebo o něco větší od samsungu 600hz ue46f6750. k samsungu lze připojit i klávesnice, bez které je internet jaksi na hovno.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.