Nejnovější recenze ze sekce Televize
- Kvalita obrazu
- Velikost
- Aplikace na ovládání není moc intuitivní a trochu seká
Kvalita obrazu je skvělá a velikost nám vyhovuje – máme v pokoji vzdálenost mezi stěnami 4,5 metru. Ocenila jsem snadné přepínání mezi aplikacemi jako YouTube a Netflix, i když psaní na vestavěné klávesnici při vyhledávání je trochu nepohodlné. Bylo by skvělé, kdyby šlo v aplikaci TCL psát přímo z telefonu. Zvuk je také dobrý, běžně máme hlasitost nastavenou mezi 10 a 20.
Televize má postranní nožičky, což znamená, že potřebujete stůl o délce minimálně 100 cm. My zatím stůl nemáme, takže televize stojí na zemi. Co se týče chytrých funkcí, je možné používat jen aplikace, které jsou v televizi předinstalované, vyhledávání přes Google není možné.
Navíc musím pochválit balení – krabice se bez problémů vejde i do menšího auta. Celkově televizi mohu doporučit, zejmena pokud aktivně pouzivaze streamingové platformy
- Zvuk
Tehle koupi TV určitě nelituji.
Barva obrázku naprosto fascinujicí, barvy hezké jasné. Bohata nabidka aplikaci, rychle tlačítko na ovladaci take super, rada sleduji netflix takže, ten tam samozřejmě nechybi.
Zvuk je vykonny a to opravdu hodně. Jsem maximalne spokojená.
- chybí tlačítko na ovladači tv - čas vypnutí- ale najde se v menu
hezký obraz za tuto cenu je velice dobrá
Došel jiný model televizoru, tak je těžké posuzovat.
- Pokud chcete sledovat TV tak si ji zapněte několik minut předem
- Odezvy velmi pomalé a nabíhání ještě pomalejší
Nedoporučuji, rozhodně si připlaťte. Já produkt vrátil.
Již druhá TV METZ. První 32" po pěti letech provozu bez závad.
- Super obraz
- Skvělý web prohlížeč
- Spořič obrazovky
- Kompabilita s iphonem
- Mnoho aplikací
- Pomalejší zapínání
Televizi TCL 50P655 jsem si pořídila po špatné zkušenosti s jinou značkou, která mi po pár letech odešla. A musím říct, že jsem moc spokojená! Obraz je krásně ostrý a celkově televize reaguje rychle. Hlavní menu je přehledné a snadno se v něm orientuje, navíc je k dispozici spousta aplikací, což oceňuji. Skvělá je i funkce Screen Mirroring neboli Airplay (skrz TV aplikaci AirScreen), kterou bez problémů používám s iPhonem. Co mě také potěšilo, je spořič obrazovky, který vypadá fakt dobře. Jediné, co bych vytkla, je, že při zapnutí je trochu pomalejší, ale jinak nemám co vytknout. TV mám momentálně kvůli stěhování jen na stolku, ale těším se, až si ji v novém bytě pověsím na zeď! Rozhodně doporučuji!
- krásný obraz
- ovladač akorát do ruky
- dokonalý zvuk
- rychlost zpětné vazby
- pomalý náběh televize
Za mě nebrat Android TV, ale vzít SMART TV. Máme obě a tato je oproti té Android TV to pravé ořechové. Krásný obraz, dokonalý prostorový zvuk. Modré světýlko, značící, že je televize vypnutá, by ses mohlo dát vypnout, máme TV v ložnici a svítí to dost do očí. Taky když televizi zapnete, trvá jí to poměrně dlouho, než začne něco dělat... takže nevíte, jestli jste ji zapli, nebo špatně zmáčkli, proto pořád mačkáte tlačítko a vlastně pořád zapínáte a vypínáte. Jinak je televize perfektní a doporučuji všem.
- Obraz
- Ovládání
- Na nožkách ji nelze natáčet do stran, musí mít vhodné stabilní umístění
Lehce ovladatelná (přehledně, rychle a plynule), má snadné nastavení. Nohy, na kterých stojí, jsou stabilní, lze ji i přimontovat na zeď. Nádherný obraz i dobrý zvuk, především u kvalitně vyrobených pořadů, ne u těch velmi starých, vyrobených starými technologiemi.
- skvělý obraz
- hlasové ovládání google assistant
- operační systém Google TV
- zrcadlení obrazovky telefonu přímo na televizi
- živé barvy
- dvě možnosti nastavení nožiček podstavce
- rychlá instalace
Výkonný vestavěný subwoofer. Podporuje všechny HDR formáty. Perfektní obraz VA panel s Direct LED podsvícením a technologií barev QLED PRO pro skvělé barvy. Funkce Google TV - pestrost funkcí, bohatá nabídka aplikací, plynulost prostředí – super optimalizace. Skvělé herní vlastnosti – 4K@144Hz, 4K@120Hz, odezva pro rychlé reakce ve hrách, VRR, ALLM. Vyzkoušeno s XBOX ONE a funguje skvěle.
Obraz mě nenadchnul. Televize ne moc dobře převzorkovává TV rozlišení na 4K panel, takže je to celé takové mázlé, ani ta černá není tak černá jako slibuje QLED panel, po této stránce zklamání. Dokonale ostrý není ani obraz na ploše v základním Android rozhraní, které televize má. Zvuk je naopak nadprůměrný, díky zabudovanému subwooferu. Co překvapilo negativně, tak po propojení s počítačem jde UHD rozlišení pouze v 30 Hz. Mám doma o dva roky starší televizi JVC a ta jede v 60 Hz. Znovu už bych si toto zařízení nepořídil.
- Skvělý ostrý obraz
- Nádherné barvy
- Perfektní zvuk
- Obraz se neseká
- Pouze 1 vstup USB
- Neodehrává všechny soubory z externího disku
- Složitější vyhledání médií
- Delší odezvy v nastavení
Perfektní obraz, ostrý, barvy živé, velmi pěkné. Zvuk bez šumu, čistý, skvělý. Nevýhodou je pouze 1 vstup USB a nepřehrávání všech formátů z externího disku (především avi). Delší odezvy v nastavení, při otevírání příručky v TV dlouho trvalo, než naskočila čestina místo francouzštiny (?). Složitější hledání médií
- Perfektní zvuk
- Ovládaní chápe i človek který nikdy neměl smart tv
- divně rozostřený obraz
Obraz na této televizi hodnotím na 3 hvězdičky z 5. Upřímně, nejsem s ním moc spokojený. Přišel mi docela rozostřený a trvalo mi asi 20 dní, než jsem si na něj alespoň trochu zvykl. Celkově mi nepřijde, že by měl dostatečnou kvalitu.
Gaming jsem zatím nezkoušel, takže nemohu posoudit, jak dobře televize funguje při hraní her.
Na druhou stranu, zvuk mě opravdu mile překvapil. Je čistý, basy jsou silné a celkově zní skvěle. Zvuk hodnotím 4,5 hvězdičkami z 5.
Funkce Smart TV a Google TV jsou výborné. Systém je jednoduchý a přehledný, takže i člověk, který nikdy Smart TV nepoužíval, se v něm snadno vyzná.
- android TV
- HDR
- Gaming režim
- spoustu aplikací a funkcí
- 4k rozlišení
- možnost přidat do Apple home/google home
- nefunguje automatické zapnutí s konzolí PS5
- občas pomalé
- nutnost vybírat profil při začátku používání televize
Televize má spousty kladů a pár záporů.
Rozhodně kvituji počet aplikací, které lze nainstalovat, podpora herních konzolí, čistý obraz a vysoké rozlišení. Televize se mi téměř nevlezla ani na televizní stolek.
Podpora streamovacích aplikací je značná a počet lze ještě přidat. Líbí se mi možnost přizpůsobení profilu televize, kde narážíme jedno z mála negativ a to je neustále vybírání profilů při zapínání TV.
Další pozitiva je zmíněna podpora hraní. Je spoustu funkcí, která se dá zapnout ve chvíli zapnutí konzole, dokonce tím TV provází, co vše si lze zapnout mimo jiné i pomocníka míření, HDR, min. dva režimy jasu, aj.
Co do konce týče TV má podporu i google a apple home aplikací a ALEXA, tedy možnost přidat do své chytré domácnosti.
Funkci chytré domácnosti jsem zatím nezkoušel, zatím pouze funkční zkouška, za kterou dávám 8/10 z důvodu občas velmi pomalé reakce TV na povely ovladače.
- Přehledné hlavní menu
- Kvalitní obraz při nižším jasu
- Kvalitní audio i bez soundbaru
- Ovladač oproti konkurenci designově zaostává
Televize má krasný zvuk i bez podpory (např. soundbar apod.). Přiložený ovladač má hlasité tlačítka, což večer není to, co hledáte. Přesto je ovládání intuitivní, lehce vše najdete. Především oceňuji hlavní menu, kde se dají seřadit aplikace dle preference.
- Realistická kvalita obrazu
- Vynikající kontrast
- Prostorový zvuk na velmi dobré úrovni
- Výborné herní vlastnosti
- Vyšší spotřeba
Tato televize má naprosto vynikající kvalitu obrazovky. Krásné pestré barvy a hlubokou černou. O perfektní zvuk se postarají zabudované reproduktory. Není potřeba soundbar. U našich předešlých televizí jsme ho museli využívat aby byl zvuk perfektní. Nejvíce využíváme Google TV ale také Xbox, u obojího je krásně plynulý obraz.
- Menší spotřeba energie
- Složité dálkové ovládání pro seniora.
- Va panel
- Prodloužená záruka na 5 let
- Subwoofer
- Ovladač
- Chytré přepínání zvuku
Gaming: Výborné herní vlastnosti 4k 144Hz, krásný plynulý obraz. Nízký input lag.
Obraz: VA panel s Direct LED, má pěkné barvy a velmi dobrý jas. docela dobrá hluboká černá, když porovnáte se staršimi modely.
Google TV – pestrost funkcí, plynulost prostředí – super optimalizace, bohatá nabídka aplikaci
Zvuk: bohužel nestojí ani za řeč.
- Bezrámečkový design
- VA panel s Direct LED podsvícením
- Kvalitní zvuk
- Ovládání hlasem
- Skvělé herní vlastnosti
- Google TV
Televize je naprosto úžasná. Díky technologii barev Qled Pro je koukání na ni opravdu skvostný zažitek, barvy jsou naprosto dokonalé a zvuk tuto dokonalost jen podtrhuje. Předčilo to naše očekávání, a i co se hraní týče, je to dokonalý zážitek. Není snad potřeba zmiňovat, že Google TV je dnes už nutností a tato televize nabízí opravdu super komfort. Velice kladně hodnotím bezrámečkový design a uvítali jsme ovládání televize hlasem.
Televize je naprosto úžasná. Díky technologii barev Qled Pro je koukání na ni opravdu skvostný zažitek, barvy jsou naprosto dokonalé a zvuk tuto dokonalost jen podtrhuje. Předčilo to naše očekávání, a i co se hraní týče, nedá se než televizi vynachválit Nutností už je dnes pouze Google TV, kterou tato televize samozřejmě má tím splňuje očekávání dnešního náročného diváka. Oslovilo nás i ovládání hlasem. Bezrámečkový design je už pak jen třešnička na dortu.
- Skvělý obraz QLED PRO
- Výkonný zvuk
- Herní funkce
- Pomalejší přepínání aplikací
- Zpoždění při zrcadlení telefonu
Po měsíci s televizí TCL 43C655 mohu říct, že jsem byla velmi příjemně překvapena jejím výkonem a vlastnostmi. Hned na úvod musím zmínit, jak skvěle se obraz prezentuje díky VA panelu s Direct LED podsvícením a technologií QLED PRO. Barvy jsou živé a atraktivní, zejména při sledování filmů s tmavšími scénami, kde je jasně vidět rozdíl. Rozlišení 4K Ultra HD dodává obrazu skvělou ostrost a hloubku, což činí sledování filmů i sportovních přenosů opravdovým zážitkem.
Co mě však opravdu šokovalo, je kvalita zvuku. Televize je vybavena 30W reproduktory, což je v této cenové kategorii nadprůměrné. Zvuk je dostatečně silný a vyvážený, takže si můžete užívat každou scénu bez obav z nedostatku detailů.
Hráči ocení podporu funkcí jako VRR a ALLM, které zaručují plynulé hraní na herních konzolích. Hraní je rychlé a bez jakýchkoli zádrhelů.
Televize běží na platformě Google TV, což znamená snadný přístup k široké škále aplikací. Navigace je intuitivní a rychlá. Zrcadlení obsahu z telefonu funguje dobře, i když někdy může být patrné malé zpoždění. Další zařízení můžete připojit pomocí HDMI nebo USB 3.0, což je velmi pohodlné.
Co bych však vytkla, je mírně pomalejší reakce při přepínání aplikací. Tento drobný nedostatek však nebrání příjemnému používání televize.
Celkově hodnotím TCL 43C655 velmi pozitivně. Skvělý obraz, silný zvuk a bohaté možnosti aplikací dělají z této televize skvělou volbu. Za cenu, kterou nabízí, ji mohu vřele doporučit všem, kteří hledají moderní zařízení s kvalitním obrazem a zvukem, a ideální pro herní zážitky.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »