Poradna Toshiba 43UA6B63DG

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 07.01.2022 000 19:47 | Témata: Poradna Toshiba 43UA6B63DG

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Přehrávání z externího disku

Prosím o info, případně o radu, jestli lze na této TV přehrávat filmy z externího disku. Mám zkušenost ze staré TV, že když jsem do ní disk zapojil, po jeho načtení se na obrazovce objevila volba k otevření. Tudy nebo libovolně jindy přes tlačítko "media.p" na dálkovém ovladači bylo možné disk jednoduše otevřít, najít soubor s filmem (staženým z jakéhokoliv jiného zařízení) a ten pak po stisknutí OK přehrát. Tuto možnost či funkci jsem na této TV nenašel. Očekával bych, že se k disku dostanu přes tlačítko "vstupy", ale tady se USB vůbec nezobrazuje.
Existuje nějaký jednoduchý způsob jak naplánovat a automaticky přepnout na nějaký budoucí pořad z nabídky v zobrazení funkce Guide (Průvodce)?
Dále mě překvapilo, že ve funkci Guide (Průvodce) dochází při pohybu v nabídce programů k okamžitému samovolnému přepnutí kanálu. Toto je při plánování nahrávání či upozornění na jednotlivé pořady nepříjemné, protože je nutné se zpět k sledovanému kanálu vrátit manuálně. Lze někde v nastavení toto přepínání vypnout?

Děkuji.

  • 18. ledna 2022 - Odpověď partnera sekce T.S. Bohemia

    Dobrý den,

    Výrobce toto nikde neuvádí. Doporučuji přímo kontaktovat podporu výrobce.

    S pozdravem
    Váš obchodní tým
    TSBohemia.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.